Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη Lynne

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στη μόδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη Lynne


Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά η χθεσινή για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού εκτός του ότι παρουσίασε τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής Lynne από την Κατερίνα Καινούργιου S / S '15, στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE στο Μαρούσι, ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική ενέργεια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ΑΜΥΜΩΝΗ (Πανελλήνιο Σύλλογο Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες).

Φορώντας ένα maxi φόρεμα από τη συλλογή της, η Κατερίνα Καινούργιου υπέγραψε αυτόγραφα και μοιράστηκε συμβουλές μόδας και στυλ με τις φίλες του brand, οι οποίες απολάμβαναν ψώνια με έκπτωση και είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν σούπερ διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα φόρεμα που σχεδιάστηκε για καλό σκοπό. Μέρος των εσόδων από την πώληση του ροζ φορέματος θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΑΜΥΜΩΝΗΣ.

Στο event βρέθηκαν εκδήλωση, μεταξύ άλλων, η Μπέτυ Μαγγίρα και η Αλέκα ??Καμηλά οι οποίες πόζαραν χαμογελαστές στο φακό. "Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Με κάνετε να νιώθω υπέροχα" έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη Lynne
Με την Μπέτυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη Lynne - εικόνα 2
Η Κατερίνα Καινούργιου με φόρεμα από τη νέα της συλλογή

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη Lynne - εικόνα 3







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ