Follow us

Αυτή η διάσημη ηθοποιός έχει το πιο τέλειο καλοκαιρινό Instagram

Ιδέες και tips για να το πετύχεις κι εσύ

Αυτή η ηθοποιός έχει το πιο τέλειο καλοκαιρινό Instagram

Ιδέες και tips για να το πετύχεις κι εσύ



Υπέροχα χρώματα, αίσθηση του χιούμορ και προσωπικό στυλ είναι τα μυστικά της Reese Witherspoon, η οποία φαίνεται να ζει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της και να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον θαυμαστό κόσμο του Instagram.

Από λαχταριστά παγωτά μέχρι μαγευτικές παραλίες, η Reese ξέρει σίγουρα πώς να μαγνητίζει το κοινό και να αυξάνει τους followers της. Ο Paul Costello, επαγγελματίας φωτογράφος και στενός συνεργάτης της ηθοποιού στο site της Draper James τονίζει πώς ο συνδυασμός στυλ και γούστου παίζει ρόλο στην επιτυχία ενός λογαριασμού.

“Η Reese έχει γούστο και τέλειο στυλ. Αυτοί είναι δύο βασικοί παράγοντες που έχει τόσο καλό Instagram. Έχει επίσης αίσθηση του χιούμορ, κάτι που καταλαβαίνεις από τον λογαριασμό της. Είναι γλυκιά και αστεία” εξηγεί ο Costello, ενώ προσθέτει ότι η επιλογή των χρωμάτων παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Μπορεί οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες να είναι εντυπωσιακές, αλλά το χρώμα κερδίζει τις εντυπώσεις, ειδικά όταν χρησιμοποιείται σωστά.

“Το πράσινο είναι το αντίθετο του ροζ οπότε δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει για το μπλε και το κίτρινο”. Σημαντικό είναι επίσης να προσπαθείς να διατηρείς τα πράγματα απλά, όπως για παράδειγμα να διατηρείς ένα απλό background. Τέλος, λίγο editing δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, γι' αυτό μην φοβηθείς να πειραματιστείς με φίλτρα και χρώματα.

Και τα tips δεν σταματούν εδώ...

[gallery ids="101129,101130,101131,101132,101133,101134,101135,101136"]

Πες "ναι" στο παγωτό! Η Reese Witherspoon ενδίδει και κανένας δεν μετράει πόσες μπάλες έχει το χωνάκι της.

Επίλεξε καλοκαιρινά prints, είτε πρόκειται για floral είτε για καρό, όπως αυτό που φοράει η ηθοποιός ενώ ποζάρει δίπλα στον γιο της, Tennessee.

Κάνε bbq! Παγωμένη μπύρα, spicy φτερούγες κοτόπουλου και καλαμπόκι για το #foodporn της υπόθεσης.

Φύγε μακριά! Ήρεμες παραλίες, γαλάζια νερά κα καταπράσινα τοπία είναι μόνο μερικά από τα μέρη που θέλουμε να βρεθούμε όλοι.

Μην μείνεις μόνο σε ένα μέρος. Εξερεύνησε και ανακάλυψε νέα μέρη.

Instagram it or it didn't happen: Ποιος ο λόγος να βρίσκεσαι στον παράδεισο και να μην βγάλεις ούτε μια φωτογραφία για να μοιραστείς τη στιγμή;

Κυκλοφόρησε ξυπόλητη είτε είσαι στην αμμουδιά είτε στο γρασίδι.

Σταμάτα να μυρίσεις τα τριαντάφυλλα. Ο χειμώνας θα έρθει πιο γρήγορα από όσο νομίζεις, γι' αυτό απόλαυσε το καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ