Follow us

Whitney Houston: Πέθανε η 22χρονη κόρη της, Bobbi Kristina Brown

Μετά από έξι μήνες στο νοσοκομείο

Whitney Houston: Πέθανε η 22χρονη κόρη της

Μετά από έξι μήνες στο νοσοκομείο...

Την τελευταία της πνοή άφησε η 22χρονη κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown την Κυριακή το απόγευμα. Η νεαρή κοπέλα νοσηλευόταν σε καταστολή τους τελευταίους 6 μήνες μετά από ένα βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της στο Roswell της Georgia στις ΗΠΑ.

Στις 31 Ιανουαρίου η Bobbi Kristina βρέθηκε αναίσθητη και κακοποιημένη σωματικά μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της από όπου και μεταφέρθηκε στο Peachtree Christian Hospice. Εκεί οιι γιατροί την υπέβαλαν αμέσως σε τεχνητό κώμα μα η κατάσταση της έκτοτε χειροτέρευε σταδιακά μέχρι την Κυριακή όπου και έφυγε από τη ζωή.

Whitney Houston: Πέθανε η 22χρονη κόρη της, Bobbi Kristina Brown
Η Whitney Houston με την κόρη της, Bobbi Kristina Brown

Η αστυνομία έρευνα ήδη τον σύζυγό της Nick Gordon ο οποίος μάλιστα δήλωσε συντετριμμένος από τύψεις και στεναχώρια όταν πληροφορήθηκε για το θάνατό της. Γνωστό έγινε επίσης πως ο Bobby Brown, πατέρας της Bobbi Kristina, πριν από μερικές εβδομάδες συμφώνησε να κόψει την παροχή φαρμάκων στην κόρη του αφού του έγινε σαφές πως η κατάστασή της δεν θα βελτιωθεί.

Η 22χρονη φιλοξοδούσε σε μια καριέρα στη μουσική και την υποκριτική, κάτι που τελικά δεν είχε το χρόνο να καταφέρει. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της πολλοί γνωστοί και φίλοι της οικογένειας έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στην οικογένεια μέσω των social media ενώ ένας αντιπρόσωπος του πατέρα της δήλωσε λιτά πως "Ο Bobby Brown είναι πολύ λυπημένος για το χαμό της κόρης του μα πως τώρα η ίδια βρίσκεται κάπου καλύτερα". Υπενθυμίζουμε πως η Whitney Houston βρέθηκε πριν τρία χρόνια νεκρή στο σπίτι της κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες σε ένα σκηνικό που θυμίζει πλέον πολύ και τον θάνατο της μοναχοκόρης της.

Whitney Houston: Πέθανε η 22χρονη κόρη της, Bobbi Kristina Brown - εικόνα 2
H Bobby Kristina με τον σύζυγό της Nick Gordon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ