Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη

Πού βρέθηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο;

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό, μετά τημ τέταρτη εγκυμοσύνη

Τις πρώτες φετινές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό (αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα είχαν τραβηχθεί πριν από τρία χρόνια, το καλοκαίρι του 2012) δημοσιεύει το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί σήμερα.

Αφού απόλαυσαν κάποιες μικρές αποδράσεις στη Σκόπελο, αλλά και στο εξοχικό της στην Κάρυστο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, μαζί τις δυο μεγαλύτερες κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια, έφτασαν στα Άχλα της Άνδρου.

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη
Στην πρώτη της εμφάνιση με μαγιό γι΄αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το σέξι μπικίνι Birds (διαθέσιμο εδώ) από την φετινή συλλογή FairyTales του ελληνικού brand MITOS Swimwear.


Η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και οι κόρες της παρουσιάστριας έφυγαν μ’ ένα μικρό σκάφος στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου για απόμερες παραλίες της Άνδρου, όπου παρέμειναν μέχρι τις 9 το βράδυ. Ο μεγάλος γιος της Ελένης, Άγγελος, δεν τους ακολούθησε, καθώς κάνει ολιγοήμερες διακοπές με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, ενώ η νεογέννητη κορούλα της παρουσιάστριας και του Μάκη Παντζόπουλου έμεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κάρυστο, με τη μητέρα της Ελένης, Ζέτα Μισόκαλου.



Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί



Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ