Follow us

Το νεό video clip της Μαλού μας ταξιδεύει στις Σπέτσες!

Άκουσε το νέο της τραγούδι

Το νεό video clip της Μαλού, που μας ταξιδεύει στις Σπέτσες!

Ένα καλοκαιρινό feel-good video-clip από το ταλαντούχο κορίτσι της μουσικής!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περασμένο καλοκαίρι το «Μια Φορά Στο Τόσο», με την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Μαλού ήρθε να επιβεβαιώσει το ταλέντο της με το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Τους Είπες Πως».

Το νεό video clip της Μαλού μας ταξιδεύει στις Σπέτσες!

Το video-clip του τραγουδιού γυρίστηκε στις Σπέτσες και αποτελεί μια καλοκαιρινή και φρέσκια πρόταση σαν γυρισμένη ταινία, δίνοντας έμφαση σε όλα όσα έχουμε περισσότερο ανάγκη - τον ήλιο, το χαμόγελο, το μπλε της θάλασσας και του ουρανού και τον έρωτα. Η σκηνοθεσία ανήκει στον George Ant, το art direction στο Γιώργο Δέδε και η επιμέλεια στον Μιχάλη Παπανικολάου.

Το νεό video clip της Μαλού μας ταξιδεύει στις Σπέτσες!  - εικόνα 2

Το τραγούδι «Τους Είπες Πως» από τη Μαλού είναι μια χορευτική σύνθεση της Μελίνας Μακρή (τραγουδίστριας των Vegas) και του Franki Louvaris, που συνδυάζει τον νησιώτικο ρυθμό και τη μοντέρνα ενορχήστρωση σε μια σούπερ καλοκαιρινή πρόταση με τη μοναδική φωνή της νεαρής τραγουδίστριας. Την ίδια στιγμή οι στίχοι της Σοφίας Παπαβασιλείου ταιριάζουν γάντι με την ελληνική ψυχή.

Το νεό video clip της Μαλού μας ταξιδεύει στις Σπέτσες!  - εικόνα 3

Το single «Τους Είπες Πως» της Μαλού κυκλοφορεί από την Cobalt Music.



Τα γυρίσματα έγιναν στο ξενοδοχείο Ορλώφ, στα σοκάκια και στο λιμάνι του νησιού και στην ανοιχτή θάλασσα, ενώ πολλοί ντόπιοι, επισκέπτες και μικρά παιδιά δέχτηκαν με χαρά να συμμετέχουν στα γυρίσματα που έμοιαζαν με γιορτή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ