Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση και όσα είπε η ίδια

Δείτε τι ανάρτησε στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση και όσα είπε η ίδια

Το γεγονός της βάφτισης της κόρης της επιβεβαίωσε με έναν ιδιαίτερο και τρυφερό τρόπο η Ελένη Μενεγάκη, στέλνοντας παράλληλα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ένα προσωπικό μήνυμα.


Μέσα από μερικές φωτογραφίες και με απλά αλλά τόσο ιδιαίτερα λόγια, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη βάφτιση της πέντε μηνών κόρη της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter.

«Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τα αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της» ανέφερε στο πρώτο της tweet η Ελένη Μενεγάκη, συνοδεύοντας ένα στιγμιότυπο της ίδιας με τον Μάκη Παντζόπουλο, που ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση και όσα είπε η ίδια

Λίγο πιο μετά η ίδια απαθανάτισε τις μπομπονιέρες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μπομπονιέρα για όλους εσάς που με έχετε στην καρδιά σας».

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση και όσα είπε η ίδια  - εικόνα 2

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε γαλάζιες αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ανάλαφρα με μια χαλαρή πλεξίδα στο στεφάνι.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση και όσα είπε η ίδια  - εικόνα 3

Σε μια κοντινή της φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε τον Βασίλη Μπουλούμπαση για το ξεχωριστό χτένισμά της ενώ, τέλος, η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν, γράφοντας: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας! Τόσα όμορφα λόγια που κρύβουν την αλήθεια της καρδιάς σας! Μας συγκινήσατε τόσο πολύ».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ