Follow us

Σάκης Ρουβάς: H εμφάνιση - έκπληξη για τα 10 χρόνια μουσικής και αισιοδοξίας!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες 

O Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια του act του
Μια εμφάνιση - έκπληξη ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζοντας τα 10 χρόνια μουσικής και αισιοδοξίας!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας by Amita Motion, παρουσιάζοντας ένα διαδραστικό live act γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία θα έχει επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Amita Motion γιορτάζει φέτος τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας και οργανώνει, για μια ακόμα χρονιά, την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία της χρονιάς, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών.

Η Amita Motion θα παρουσιάσει - με ελεύθερη είσοδο - τις πιο δυναμικές μουσικές εμφανίσεις φιλοξενώντας στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 τους: Boys + Noise, Claydee, Demy, ΜΕΛΙSSES & Playmen, Stan, Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και Ελένη Φουρέιρα. Guest της βραδιάς οι Stavento. Επίσης, θα εμφανιστούν ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy. Τα positive decks της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα αναλάβει o DJ Pitsi. Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος παρουσιαστής και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ