Follow us

Tom Cruise- Nicole Kidman: Δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο της κόρης τους!

Η υιοθετημένη τους κόρη παντρεύτηκε σε τελετή Σαιεντολογίας χωρίς την παρουσία τους

Tom Cruise- Nicole Kidman: Δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο της κόρης τους!

Η υιοθετημένη τους κόρη παντρεύτηκε σε τελετή Σαιεντολογίας χωρίς την παρουσία τους.


Όλο και πληθαίνουν τα μυστήρια γύρω από την οργάνωση που έχει κυριολεκτικά τρελάνει τους σταρ του Hollywood. Ο Tom Cruise είναι ένας από τους πιο φανατικούς της ακόλουθους με φήμες να λένε πως η Σαιεντολογία κρύβεται πίσω και από τα δύο διαζύγιά του αλλά και από την ψυχρή σχέση που διατηρεί πλέον με τη μικρή του κόρη Suri.

Η τελευταία ιστορία που εμπλέκει την Σαιεντολογία, ωστόσο, αφορά ένα άλλο, λιγότερο γνωστό κομμάτι της ζωής του. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους η Nicole Kidman και ο Tom Cruise είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά, την Bella και τον Connor, τα οποία μεγαλώνοντας ασπάστηκαν τις "θρησκευτικές" αντιλήψεις του πατέρα τους. Μόλις χτες έγινε γνωστό ωστόσο πως η πλέον 22χρονη Bella παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες τον σύντροφό της χωρίς την παρουσία των γονιών της και αυτό επειδή "δεν τους κάλεσε στην τελετή".

Tom Cruise- Nicole Kidman: Δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο της κόρης τους!
Η Bella Cruise σε ηλικία 17 χρονών, το 2010

Η Bella παντρεύτηκε τον Max Parker, σύντροφό της τους τελευταίους μήνες, σε μία τελετή Σαιεντολογίας έχοντας δίπλα της μονάχα λίγους φίλους και όχι μέλη της οικογένειας της. Ο διάσημος πατέρας της ωστόσο χρηματοδότησε τον γάμο που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, χωρίς ο ίδιος να παραβρεθεί για να τους "ευλογήσει", όπως φαίνεται να ήταν συμφωνημένο. Η Nicole Kidman ωστόσο δεν ήταν καν καλεσμένη στο γάμο παρόλο που εκείνη την περίοδο ήταν στο Λονδίνο.

Η Nicole Kidman θεωρείται χρόνια τώρα "εχθρός της Σαιεντολογίας" ωστόσο η ίδια έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν πως αυτό δεν άλλαξε την τρυφερή σχέση που πάντα είχε με τα παιδιά της. Τα νέα του γάμου λέγεται πως χαροποίησαν αλλά και εξέπληξαν την ηθοποιό, η οποία δεν ήξερε τίποτα σχετικά με το θέμα.

Tom Cruise- Nicole Kidman: Δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο της κόρης τους! - εικόνα 2
O Tom Cruise και η Nicole Kidman μαζί στο κόκκινο χαλί το 2000

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ