Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά και φωτογραφίζεται για τη νέα της εκπομπή

Δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την τηλεόραση και την παρουσίαση, αλλά και την αδυναμία της στις επαγγελματικές προκλήσεις και τα νέα ξεκινήματα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει το ντεμπούτο της στην πρωινή ζώνη, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Mega με τίτλο «Καλημερούδια».


Το Hello! βρέθηκε αποκλειστικά στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισής της για την εκπομπή στο στούντιο του Δημήτρη Σκουλού. Αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια για το νέο της επαγγελματικό στοίχημα, η Ντορέττα μας μίλησε για όλα όσα θα δούμε, κάνοντας ξεκάθαρο το ότι ήρθε για να μείνει στην πρωινή ζώνη.

Τελικά, μετά από ένα μαραθώνιο δοκιμαστικών, ποιοι θα είναι μαζί σου στα «Καλημερούδια»;
Μαζί μου θα είναι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης, η Μαριέλλα Σαββίδου και η Σοφία Μανωλάκου. Στην κουζίνα θα βρίσκεται η Ρένια της Φτελιάς και τα ζώδια θα αναλάβει η Βίκυ Παγιατάκη. Ενδεχομένως, αυτές τις μέρες να προστεθεί και άλλο ένα άτομο στην ομάδα.

Αν και ακόμα δεν έχετε ξεκινήσει, ακούγεται έντονα ότι έχεις πολύ καλή χημεία με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο. Είναι αλήθεια;
Πράγματι, με τον Βαγγέλη δέσαμε γρήγορα και είχαμε καλή επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Γνωριστήκαμε πρώτη φορά στα δοκιμαστικά και αμέσως ταιριάξαμε. Το καλό είναι ότι με όλα τα παιδιά λειτουργούμε ως ομάδα και κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Να είμαστε μια ευχάριστη, καινούργια παρέα για τους τηλεθεατές.

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά και φωτογραφίζεται για τη νέα της εκπομπή

Τι διαφορετικό θα δούμε στα «Καλημερούδια»;
Νομίζω ότι ο τρόπος που θα προσεγγίζουμε την κάθε ενότητα της εκπομπής θα κάνει τη διαφορά. Λόγω φορμάτ, θα ακολουθήσουμε τις κλασικές ενότητες που όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σ’ ένα πρωινό: μαγειρική, σχολιασμός, συνεντεύξεις, καλεσμένοι, ζώδια, μόδα κ.ο.κ. Έχουμε, όμως, κέφι, όρεξη και ενέργεια να κάνουμε νέες προτάσεις στους τηλεθεατές και να περάσουμε μαζί τους καλά.

Τι σε αγχώνει περισσότερο σ’ αυτό το νέο σου ξεκίνημα;
Η αλήθεια είναι ότι ανέκαθεν με άγχωναν οι πρεμιέρες, ακόμα και στο θέατρο. Πολλά μπορεί να με αγχώνουν, αλλά δε μένω σ’ αυτά. Τα «Καλημερούδια» είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για μένα, που θέλω να πετύχει. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά και να μετατρέπω το άγχος μου σε δημιουργία.

Σκέφτεσαι τον ανταγωνισμό και το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά, που θα «παίζει» απέναντί σας;
Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι μόνο να βγούμε, να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Εστιάζω σε μένα και στην ομάδα της εκπομπής.Θα παρακολουθείς φανατικά τα νούμερα τηλεθέασης;Δεν είχα ποτέ εμμονή με τα νούμερα τηλεθέασης. Σαφέστατα και με ενδιαφέρει η τηλεθέαση και θα ενημερώνομαι για την πορεία της εκπομπής, άλλωστε είναι δείκτης που δείχνει τι αρέσει στο κοινό. Στόχος μας είναι το πρωινό να έχει διάρκεια και να είμαστε μια χαρούμενη παρέα για τους τηλεθεατές. Και θα δουλέψουμε σκληρά όλη η ομάδα γι’ αυτό.

Επομένως, να υποθέσω ότι θα σε δούμε και την επόμενη χρονιά στην πρωινή ζώνη;
Ακόμη είναι νωρίς για να σκέφτομαι την επόμενη σεζόν. Φυσικά, η πρόθεση και από τις δύο πλευρές είναι να κρατήσουμε τη συνεργασία μας και να δημιουργήσουμε μια νέα, φρέσκια πρόταση στην πρωινή ζώνη, που θα κρατήσει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ