Follow us

Δέσποινα Βανδή: Στον κινηματογράφο με τα παιδιά της

Ισορροπεί θαυμάσια μεταξύ των δύο ρόλων της, της μητέρας και της τραγουδίστριας, και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, σε σχολικές και μη δραστηριότητες

Δέσποινα Βανδή

Ισορροπεί θαυμάσια μεταξύ των δύο ρόλων της, της μητέρας και της τραγουδίστριας, και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, σε σχολικές και μη δραστηριότητες.

Τρυφερή μητέρα, η Δέσποινα Βανδή θέλει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ωφέλιμο χρόνο μαζί τους, κυρίως τώρα που έχουν μεγαλώσει αρκετά. Γι’ αυτό και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, δε χάνει την ευκαιρία να κάνει εξόδους μαζί τους, κυρίως στα νότια προάστια όπου κατοικούν. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την αγαπημένη τραγουδίστρια με τα παιδιά της και φίλους τους λίγο πριν μπουν σε κεντρικό κινηματογράφο της Γλυφάδας, για να απολαύσουν την ταινία «Minions». Ντυμένη casual και με πάντα προσεγμένο στυλ, χαλάρωσε με την παρέα των παιδιών.

Δέσποινα Βανδή: Στον κινηματογράφο με τα παιδιά της

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της πλάνα, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το καινούργιο της τραγούδι και cd, ενώ προετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, στην «Πύλη Αξιού», μαζί με τους Παντελή Παντελίδη και Κώστα Μαρτάκη. Φέτος, πάντως, δε θα καθήσει στη θέση του κριτή του «The Voice», καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να παγώσει προς το παρόν το συγκεκριμένοεπιτυχημένο concept.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ