Follow us

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στην παρουσίαση προγράμματος του Badminton

Το Θέατρο Badminton ανακοίνωσε το ρεπερτόριό του για τη σεζόν 2015-2016

Το πρόγραμμα της σεζόν 2015 - 2016 παρουσίασε το θέατρο Badminton: Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί;

Το Θέατρο Badminton ανακοίνωσε το ρεπερτόριό του για τη σεζόν 2015-2016

Με έντεκα παραγωγές, χορευτικά σύνολα, συναυλίες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις με δημοφιλείς Έλληνες πρωταγωνιστές θα γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργιάς του το θέατρο Badminton.

Τον προγραμματισμό των μουσικών εκδηλώσεων θα ανοίξει το αφιέρωμα στη σπουδαία συνθέτη Βάσω Αλλαγιάννη, τραγούδια της οποίας θα ερμηνεύσουν οι Χάρις Αλεξίου, Ορφέας Περίδης, Μανώλης Λιδάκης, Πίτσα Παπαδοπούλου και Βασίλης Λέκκας (27/10).

Όσον αφορά στο ρεπερτόριο, πρόκειται να δούμε τον Θάνο Μικρούτσικο σε ποίηση του Νίκου Καββαδία. Θα πραγματοποιηθεί μουσική παράσταση στο «Σταυρό του Νότου», σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη και 50 συντελεστές επί σκηνής (Στέλιος Μάϊνας, Σταύρος Ζαλμάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μηνάς Χατζησάββας, Ελισάβετ Μουτάφη κ.ά.).

Επίσης , ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ του Μπροντγουέι , η θρυλική δημιουργία του Μπομπ Φος «Sweet Charity», πρόκειται να ανέβει στο Badminton με ελληνικό καστ (Σταύρος Ζαλμάς, Μέμος Μπεγνής, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νάντια Μπουλέ κ.ά.). Από τις μετακλήσεις ευρωπαϊκών οργανισμών θεάτρου και χορού, ξεχωρίζει το μιούζικαλ-φαινόμενο της τελευταίας δεκαπενταετίας «Mama Mia!», που επιστρέφει στο Badminton απευθείας από το Γουέστ Εντ του Λονδίνου (5-15/11), η πρώτη εμφάνιση του Εθνικού Θεάτρου της Πράγας με την εμβληματική παραγωγή του «Laterna Magika» (11-16/12) -ένα ποιητικό παραμύθι που συνδυάζει κινηματογράφο, θέατρο, χορό, μαύρο θέατρο, παντομίμα και μαριονέττες-, καθώς και τα πολυβραβευμένα μπαλέτα των Μπολσόι, που θα παρουσιάσουν το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του «Καρυοθραύστη» (19-27/12).

[gallery ids="105253,105254,105255,105256,105257,105258,105259"]

Σμαράγδα Καρύδη-Ιβάν Σβιτάιλο

Σμαράγδα Καρύδη

Ντορέτα Παπαδημητρίου

Σμαράγδα Καρύδη-Ντορέτα Παπαδημητρίου

Shaya-Ντορέτα Παπαδημητρίου-Σμαράγδα Καρύδη

Shaya-Γιώργος Καπουτζίδης

Σμαράγδα Καρύδη-Γιώργος Καπουτζίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ