Follow us

Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Νέος έρωτας στην πόλη

Γνωρίστηκαν στη Μύκονο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της τραγουδίστριας σε νυχτερινό κέντρο του νησιού

Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Νέος έρωτας στην πόλη


Oι χαμηλοί τόνοι που διατήρησαν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους την κράτησε μακριά από τα δημοσιογραφικά γραφεία, αν και στον καλλιτεχνικό κόσμο φαίνεται ότι αποτελούσε από την αρχή «κοινό μυστικό».

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας βιώνουν τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί ένας καινούργιος έρωτας από το καλοκαίρι, οπότε και γνωρίστηκαν στη Μύκονο, μέσω κοινών γνωστών, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της τραγουδίστριας σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. Το ειδύλλιο δεν άργησε να εξελιχθεί, καθώς εκείνος γοητεύτηκε από την ομορφιά, την κομψότητα και τον ιδιαίτερο αέρα που εκπέμπει η Τάμτα κι εκείνη από το διακριτικό φλερτ του Πάρι, ο οποίος πέρασε ένα μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού στη Μύκονο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό στο πλευρό της.


Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Νέος έρωτας στην πόλη

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Hello! εντόπισε το ζευγάρι μαζί, σε μια πρωινή βόλτα τους στη Βουλιαγμένη, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους, αλλά και τη διακριτική τους δημόσια παρουσία, καθώς απέφευγαν τις τρυφερές περιπτύξεις για να μην προκαλέσουν τα βλέμματα. Το μόνο που φαίνεται σίγουρο είναι ότι τόσο η Τάμτα όσο και ο περιζήτητος εργένης, γιος του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και της Μαριάννας Λάτση, έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και φροντίζουν να τον απολαμβάνουν.

Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ