Follow us

Rihanna: Μίλησε ανοιχτά για την ερωτική της ζωή

Διάβασε εδώ τις δηλώσεις για την ερωτική της ζωή που εξέπληξαν τους fans της

Rihanna: Μίλησε ανοιχτά για την ερωτική της ζωή

Διάβασε εδώ τις δηλώσεις για την ερωτική της ζωή που εξέπληξαν τους fans της!

Εσύ πώς φαντάζεσαι πως είναι η προσωπική ζωή της Rihanna; Για μία όμορφη, σέξι και διάσημη μουσικό, που νιώθει άνετα να δείχνει το γυμνό της δέρμα και που το σεξαπίλ έχει γίνει κομμάτι της προσωπικότητας της, οι απαντήσεις που έδωσε στην τελευταία συνέντευξή της μοιάζουν τουλάχιστον απίθανες.

"Δεν κάνω σεξ τελευταία και δεν βγαίνω καν με κάποιον" δήλωσε ανοιχτά στο επερχόμενο τεύχος του Vanity Fair η Riri και συνέχισε λέγοντας "Δεν θέλω να ξυπνάω την επόμενη μέρα και να νιώθω ένοχη. Προφανώς και έχω ορμές, είμαι άνθρωπος, είμαι γυναίκα, θέλω να κάνω σεξ. Αλλά τι να κάνω -να βρω έναν τυχαίο γλυκούλη τύπο για ένα βράδυ και αύριο να ξυπνήσω νιώθωντας άδεια και κενή;"

Η Rihanna έκλεισε λέγοντας πως παρόλο που έχει πολλές προτάσεις η άρνησή της για μη ουσιαστικές επαφές έχει να κάνει περισσότερο με το τι γυναίκα είναι και καθόλου με τη φήμη της. Έτσι, παρόλο που οι φήμες κατά καιρούν τη θέλουν ζευγάρι με διάφορους γνωστούς playboy, η Rihanna αποκαλύπτει πως θέλει έναν παραδοσιακό άντρα στο πλευρό της. "Οι άντρες φοβούνται να είναι Άντρες." λέει, "Νομίζουν ότι αν τραβήξουν την καρέκλα για μία γυναίκα ή αν είναι τρυφεροί με τις κοπέλες τους μπροστά στους φίλους τους, αυτό τους κάνει λιγότερο άντρες. Τα κορίτσια το ανέχονται αυτό αλλά όχι εγώ."

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τη μοναξιά στον προσωπικό τομέα; Μάλλον όπως η κάθεμιά από εμάς... "Νιώθω μόνη αλλά έχω τόση πολλή δουλειά που με αποσπά!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ