Follow us

Jared Leto: Δεν θα πιστέψεις τι έκανε για να μπει στο ρόλο του Joker

Ο Will Smith μίλησε σε συνέντευξη για τις ακραίες μεθόδους υποκριτικής του Leto

Jared Leto: Δεν θα πιστέψεις τι έκανε για να μπει στο ρόλο του Joker

Ο Will Smith μίλησε σε συνέντευξη για τις ακραίες μεθόδους υποκριτικής του Leto.

Ο Jared Leto πέρα από αγαπημένος τραγουδίστης, είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα, πλέον βραβευμένος με Όσκαρ. Ο ιδιόρρυθμος σταρ, δε, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του επιλογές ρόλων με τελευταίο εκείνον του Joker για την ταινία "Suicide Squad". Ο συγκεκριμένος ρόλο, δε, έχει αποκτήσει τη φήμη του "καταραμένου" αφού μοιάζει να φέρνει ταραχή στη ζωή των ηθοποιών που επιλέγονται γι'αυτόν. Τελευταίο "θύμα" του Joker δεν είναι άλλος από τον Heath Ledger ο οποίος πέθανε πριν τελειώσουν τα γυρίσματα της ταινίας "The Dark Knight" και ήταν ομολογουμένως, ένας από τους καλύτερους Joker όλων των εποχών.

Πώς όμως ετοιμάστηκε ο Jared για αυτό τον ρόλο και τι δήλωσε γι'αυτό ο συμπρωταγωνιστής του, Will Smith; "Είναι τρελό αλλά δεν έχω ποτέ συναντήσει τον Jared Leto στην πραγματικότητα. Δουλεύαμε για έξι μήνες μαζί και ποτέ δεν ανταλλάξαμε κουβέντα εκτός γυρισμάτων. Όταν τον ξαναδώ θα του πω "Hey Jared! Τι γίνεται;" Γιατί ήταν πάντα εντός ρόλου!"

O Adam Beach που επίσης παίζει στην ταινία αποκάλυψε πως ο Leto έστειλε στους συμπρωταγωνιστές του δώρα μέσα στο καλοκαίρι και ενώ έλειπε σε περιοδεία με τους 30 Seconds to Mars. "Έστειλε στην Margot Robbie (που παίζει την Harley Quinn, ερωτικό ενδιαφέρον του Joker) ένα ερωτικό γράμμα μέσα σε ένα μαύρο κουτί με ένα ζωντανό αρουραίο μέσα! Και έπειτα έστειλε στον Will Smith σφαίρες μαζί με ένα γράμμα..."

O Leto έστειλε επίσης ένα βίντεο σε όλο το καστ της ταινίας στο οποίο ήταν, όπως πάντα, μέσα στο ρόλο του Joker. "Ήταν ο τρόπος του να μας πει ότι παρόλο που ήταν μακριά, δούλευε πάνω στο ρόλο του όσο σκληρά όσοι όλοι μας" λέει ο Adam Beach. Μετά από όλα αυτά, ανυπομονούμε να δούμε την ταινία η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το ερχόμενο καλοκαίρι.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ