Follow us

Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές»

Χαμογελαστή, ευαίσθητη, αισιόδοξη, έχοντας παλέψει τους δαίμονες της με πίστη και αλήθεια, η Μελίνα Ασλανίδου στην πιο προσωπική της συνέντευξη στο ΕΓΩ Weekly.

Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές»

Χαμογελαστή, ευαίσθητη, αισιόδοξη, έχοντας παλέψει τους δαίμονες της με πίστη και αλήθεια, η Μελίνα Ασλανίδου στην πιο προσωπική της συνέντευξη στο ΕΓΩ Weekly.

Μετά το «The Voice», που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, και μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα, όπου το κοινό σε αντιμετώπισε με μεγάλη θέρμη και αγάπη, ποιοι είναι οι νέοι σου στόχοι;
Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για ό,τι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, θα έλεγα πως είμαι ευτυχισμένη γιατί εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Θέλω να συνεχίσω να είμαι συνεπής, με την ίδια εργατικότητα, όρεξη και δημιουργικότητα στην καλλιτεχνική, προσωπική και επαγγελματική ζωή μου.

Έχεις περάσει κατάθλιψη. Πώς αντιμετώπιζες τον πόνο τότε;
Το πιο σημαντικό μάθημα ήταν η διαχείριση του μαύρου της κατάθλιψης. Ακόμα και τη στιγμή που έβλεπα τα πάντα αρνητικά, ήξερα ότι και στο απόλυτο σκοτάδι υπάρχει φως. Από εκεί έψαχνα το δρόμο της διαφυγής.


Προσεγγίζεις με αγάπη τα πάντα γύρω σου. Έχεις προδοθεί από ανθρώπους;
Έχω προδοθεί πάρα πολύ από ανθρώπους και γι’ αυτό θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρείς πάντα την εμπιστοσύνη σου στα πράγματα, γιατί αν χαθεί αυτή, χάνεις και την ικανότητά σου να αγαπάς. Πολύ βασικό είναι επίσης να αγαπήσεις πρωτίστως τον εαυτό σου, γιατί αλλιώς τίποτα δεν μπορεί να φτιαχτεί στη ζωή σου. Ξεκινάμε από τον ιερό ναό που έχουμε. Είναι το σώμα και η ψυχή μας. Άγεται και φέρεται από ό,τι του δώσεις.

Έχεις απατηθεί σε σχέση σου;
Εννοείται. Έχω απατηθεί. Όταν το έμαθα, πληγώθηκα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση. Είχα πολύ θυμό, κυρίως απέναντι στην κοπέλα που πήγε με το σύντροφό μου. Δεν έπρεπε. Ένιωσα πως ακόμα και μια φίλη μου μπορεί να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης μου. Όμως όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν λάθη για να μάθουν και να βρουν κάποια στιγμή και εκείνοι το δρόμο τους. Το έχω αποδεχτεί. Έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, θέλεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να «χτίσεις» μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, να τον εμπιστευθείς και να σε εμπιστευθεί, να τον κατανοήσεις και να σε κατανοήσει.

Πόσο καιρό σού πήρε να προχωρήσεις ξανά σε μια υγιή σχέση;
Μερικά χρόνια. Υπάρχει στη μέση και ο εγωισμός, ο οποίος είναι κακός σύμβουλος, αν και όχι πάντα.

Έχεις αισθανθεί καψούρα σε βαθμό που να μην έχεις καθόλου λογική στη σχέση;
Φυσικά. Έχω κλάψει, έχω πέσει στα πατώματα. Το έχω ζήσει και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, γιατί μηδενίζεις τον εαυτό σου και βάζεις έναν άλλο άνθρωπο πιο ψηλά στη ζωή σου. Έτσι είναι ο έρωτας, όμως. Είναι τρελός και δεν έχει καμία λογική. Είναι τελείως παράλογος. Είναι σαν μια δίνη στη ζωή σου που σε ρουφάει και δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου εκεί μέσα.

Πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις;
Γενναιόδωρα. Πολλές φορές οι φίλοι μου μου λένε «Το παρακάνεις... Δεν μπορείς να είσαι τόσο ανώτερη». Όμως το κάνω. Έτσι είμαι από τη φύση μου.

Θέλεις να κάνεις παιδιά;
Ναι. Εδώ έχει μετρήσει και η ποντιακή μου καταγωγή. Ως παιδί προσφύγων, η βάση μου ήταν πάντα η οικογένεια. Θυμάμαι στις γιορτές να είναι το σπίτι μας γεμάτο κόσμο. Ήταν μαζεμένοι η γιαγιά, ο προπάππους μου, θείες και θείοι μου. Με εκφράζει πάρα πολύ όλη αυτή η κατάσταση ως προσωπικότητα. Αυτό που επιδιώκω στη ζωή μου είναι οι υγιείς σχέσεις. Δεν είμαι υπέρμαχος του γάμου. Με ενδιαφέρει η ουσιαστική σχέση και η δημιουργία οικογένειας.

Είσαι ερωτευμένη σήμερα;
Όχι. Δεν είμαι σε σχέση.

Έχεις δεχτεί και σωματική βία σε σχέση;
Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα «να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου».

Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις bottox, μεσοθεραπείες;
Φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά, δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπό μου με βότανα. Έχω την καλύτερη αισθητικό που υπάρχει στην Ελλάδα, την Μπέλλα Θεανώ. Κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει δικά της φυτικά προϊόντα. Βάζω πάντα τις κρέμες μου και το πρωί και το βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και bottox, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον.

Πλαστική έχεις κάνει;
Δεν έχω φτάσει ακόμη στην πλαστική. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή γονιδιακά. Αν δεις τα πρόσωπα των γονιών μου, θα τους θαυμάσεις. Δεν έχω κάνει πλαστικές. Δεν έχω όμως θέματα με αυτά. Πρέπει να νιώθεις όμορφος. Αν σε ενοχλεί κάτι στην εμφάνισή σου, πρέπει να το φτιάξεις. Δεν είναι κακό. Οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σου, για να αισθάνεσαι ωραία, να είσαι ευτυχισμένος και θετικός άνθρωπος στην κοινωνία, να μην τρώγεσαι μέσα σου. Από πότε εξάλλου θα πρέπει να ενοχοποιούνται οι άνθρωποι που φροντίζουν τον εαυτό τους. Τα πιο σημαντικά βέβαια που μπορούμε να κάνουμε είναι σωστή διατροφή και άσκηση. Αθλούμαι σχεδόν καθημερινά με μια εξαιρετική γυμνάστρια, τη Χριστίνα Στράκαρη, αλλά και τη φίλη μου Χρύσα Καλπάκη.

Τα επόμενα βήματά σου;
Σύντομα θα ακούσετε το δεύτερο single που κυκλοφορεί από τη Heaven σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου από το επερχόμενο άλμπουμ μου, ενώ παράλληλα ετοιμάζω έναν εξαιρετικό ποντιακό δίσκο με καινούργια τραγούδια.
Ολοκληρώνοντας, ποια σημαντική απόφαση έλαβες φέτος για τον εαυτό σου;
Να ζω πολύ συνειδητά την κάθε στιγμή στη ζωή μου και να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όσα έχω.


Διαβάστε περισσότερα στο "EΓΩ Weekly" που κυκλοφορεί...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ