Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε για την Ηλιάκη και τι δήλωσε έπειτα η ίδια στο «Πρωινό»

Δες το βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: Συμφιλιώθηκε με την Ηλιάκη! Τι αποκάλυψε η ίδια;

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη νέα της εκπομπή στον Alpha.

Υπήρξε τελικά διαφωνία με τον Αντώνη Βλοντάκη
; «Ένα δοκιμαστικό έκανε ο άνθρωπος και ήταν εξαιρετικός. Δεν τον ξαναείδα μετά το δοκιμαστικό, τον είδα στη φωτογράφιση».

Η πορεία στον Alpha:
«Θεωρώ ότι κάθε χρόνο δικαιώνομαι. Εντάξει φέτος κρατάω τα ηνία, είμαι πιο μπροστάρης, αλλά δεν σημαίνει ότι φέτος κάνει κάτι καλό ενώ πέρυσι όχι. Δεν υποτιμάω τίποτα. Σε όλα αυτά τα χρόνια είχα τον ρόλο που έπρεπε και μου άρμοζε».

Η σχέση της με τα παιδιά του «Όλα Παίζουν» & το δέσιμο με την Αλέκα Καμηλά: «Μιλάω πολύ με την Αλέκα, παρόλο που είναι μακριά. Ήθελα πάρα πολύ να είναι στην εκπομπή. Ειλικρινά, την αγαπάω ιδιαιτέρως».

Ο ανταγωνισμός με τον Ουγγαρέζο & τη Συνατσάκη: «Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός μου φίλος. Τον αγαπώ. Με τη Μαίρη εντάξει, είχαμε ένα θέμα που έχει λήξει. Εμένα πάντως μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Εγώ βλέπω πως βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά. Και τα παιδιά είναι δύο πολύ δυνατά χαρτιά. Εννοείται πως θέλω να πάω καλύτερα εγώ και η ομάδα μου, είναι λογικό αυτό. Αλλά με τον Δημήτρη μιλάμε πολύ συχνά και το καλοκαίρι μιλούσαμε και για προσωπικά μας θέματα. Έχουμε κάνει πολύ παρέα. Με τη Μαίρη ποτέ δεν είχα προσωπικές σχέσεις».

Μιλάει με τη Μαρία Ηλιάκη; «Όχι, δεν μιλάω με τη Μαρία. Μίλησα με τη Φαίη και της έστειλα μήνυμα για καλή αρχή. Μιλάω με τη Σάσα, μιλάω με τον Άρη... Παρόλα αυτά σας είδα, είστε μια πάρα πολύ ωραία ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι πάρα πολύ ωραία στην παρέα σας και η Μαρία. Αλλά με τη Μαρία δεν θα το συνεχίσω, έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό αυτό».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της με την πρώην συνεργάτιδά της με την ίδια να σχολιάζει: «Με είδες να στεναχωριέμαι; Έτσι κι αλλιώς, τις ευχές όταν δεν τις αισθάνεσαι, δεν τις δίνεις», ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν όντως δεν μιλάει με την Κατερίνα Καινούργιου εκείνη απάντησε: «Γιώργο σε παρακαλώ, πάμε παρακάτω. Είναι αστείο αυτό. Ναι, δεν μιλάμε. Τέλος. Είπε τόσο ωραία πράγματα άλλα. Σχολιάστε τα!».


Δες το βίντεο στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ