Follow us

Kendall Jenner: Πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα ακμής της;

Όσα αποκάλυψε η ίδια

Kendall Jenner: «Είχα τεράστιο θέμα με την ακμή» - Πώς την αντιμετώπισε

Αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα νέα μοντέλα, ενώ βρίσκεται σε ενεργεία ένα χρυσό συμβόλαιο με την Estee Lauder. Ο λόγος για την Kendall Jenner, που όπως αποκάλυψε, ήταν και η ίδια θύμα του μεγαλύτερου εφηβικού πονοκέφαλου, την ακμή.

«Είχα τεράστιο θέμα με την ακμή, όταν ήμουν πιο νέα. Σχεδόν χαράκτηκε στην μνήμη μου. Ξεκίνησα να έχω θέματα με το δέρμα μου από την έκτη δημοτικού» εξομολογήθηκε η Kendall Jenner μέσα από το προσωπικό της blog και πρόσθεσε: «Είχα ακμή ακόμα και όταν μετέβαινα από την εφηβεία στην ωριμότητα, το οποίο είναι συχνό φαινόμενο. Αλλά, με επηρέασε πολύ, ειδικά στο πώς ένιωθα εγώ. Κατέστρεψε την αυτοπεποίθησή μου. Ένιωθα σαν παράσιτο. Μιλούσα και έκρυβα το πρόσωπό μου με το χέρι μου. Στο λύκειο μου άρεσαν μερικά αγόρια αλλά δεν τολμούσα να τους κοιτάξωκαν».

«Αυτό που θέλω όλοι να καταλάβουν είναι ότι αποτελεί μια μεγάλη διαδικασία. Δεν λύνεται το πρόβλημα μέσα σε μια βραδιά» τόνισε η ίδια αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, ότι τελικά κατάφερε να απαλλαγεί από τη ακμή ύστερα από μια θεραπεία laser και με την σημαντική βοήθεια ενός δερματολόγου. Παράλληλα, ολοκλήρωσε: «Όταν τα πράγματα άρχισαν να γίνονται καλύτερα, χρειάστηκε - ακόμα και τότε - αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι το δέρμα μου να βρει την ισορροπία του αλλά και εγώ να βρω τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση».



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ