Follow us

Aποκλειστικό: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Ελένης Μενεγάκη για το Madame Figaro

Για το τεύχος Δεκεμβρίου 

Aποκλειστικό: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Ελένης Μενεγάκη για το Madame Figaro

Το missbloom.gr βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Ελένης Μενεγάκη για το Madame Figaro και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό καθώς και δικές της δηλώσεις.


Το Atelier της Celia Kritharioti ήταν το μέρος όπου δόθηκε το ραντεβού για την φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη για το τεύχος Δεκεμβρίου του Madame Figaro για το 2015. Ευδιάθετη και χαμογελαστή, η αγαπημένη παρουσιάστρια έφτασε στην ώρα της και ξεκίνησε αμέσως να ετοιμάζεται με τη βοήθεια των καλών της συνεργατών, Βασίλη Μπουλούμπαση και Ρούλας Σταματοπούλου.

Aποκλειστικό: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Ελένης Μενεγάκη για το Madame Figaro

Μετά από μια χαλαρή κουβέντα που κάναμε μαζί της η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μας εκμυστηρευτεί ότι προσπαθεί να διατηρεί μια καλή σχέση με τα social media έχοντας ωστόσο μόνο έναν λογαριασμό, αυτό του Twitter: «Δεν υπάρχει χρόνος για μεγαλύτερη ενασχόληση με αυτά. Όμως το Ίντερνετ με βοηθάει πολύ στη δουλειά μου». Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στην οικογένειά της και τις ευχάριστες στιγμές που περνά μαζί με τα παιδιά της και το νέο μέλος της οικογένειάς τους ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη νέα της συνεργασία με τη L'Oreal Paris, ως πρέσβειρα του brand και της σειράς περιποίησης μαλλιών Elvive Ολική Αναδόμηση 5: «Ήταν μια συνεργασία που ήθελα πολύ να κάνω και τελικά τα καταφέραμε, γιατί υπήρχε μια καθυστέρηση λόγω της εγκυμοσύνης μου».

Aποκλειστικό: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Ελένης Μενεγάκη για το Madame Figaro - εικόνα 2

Την φωτογράφηση ανέλαβε ο Θανάσης Κρίκης και το styling ανήκει στην Fashion Editor του Madame Figaro, Γιώτα Διονυσοπούλου.


Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ