Follow us

Johnny Depp: Τι δήλωσε για τη δημοτικότητα της κόρης του;

Η Lily Rose Depp μέσα από τις δηλώσεις του διάσημου μπαμπά της

Johnny Depp: Τι δήλωσε για τη δημοτικότητα της κόρης του;

Η Lily Rose Depp μέσα από τις δηλώσεις του διάσημου μπαμπά της. Τι λέει ο ίδιος για τη σχέση τους;

Το νεότερο it girl του πλανήτη της showbiz δεν είναι άλλο από την 16χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, Lily Rose. Πώς είναι όμως να είσαι ο διάσημος μπαμπάς ενός κοριτσιού που θεωρείται η engenue των social media; Και πώς είναι να μαθαίνεις πως εκείνη δήλωσε δημόσια πως δεν είναι 100% ετεροφυλόφιλη; Ο Johnny Depp απαντά σε αυτά και πολλά ακόμα στην τελευταία του συνέντευξη.

"Έχει χιλιάδες followers στα social media και όλοι εξεπλάγησαν (από τη δήλωσή της περί ρευστότητας στην σεξουαλική της ταυτότητα). Όχι όμως εγώ. Το ήξερα ήδη γιατί λέμε τα πάντα -δεν φοβάται να μου πει το οτιδήποτε. Είμαστε πολύ κοντά και είμαι πολύ περήφανος για τη σχέση μας" δήλωσε ο Depp.

"Η Lily είναι πολύ συγκροτημένη. Είναι έξυπνο παιδί και ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.Και ό,τι και να κάνει, αν χρειάζεται τη συμβουλή μου, είμαι εκεί για εκείνη. Τα παιδιά κάνουν τις επιλογές τους αλλά φαντάζομαι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις σαν γονιός είναι να προσφέρεις υποστήριξη. Και αυτό ακριβώς κάνω."

Johnny Depp: Τι δήλωσε για τη δημοτικότητα της κόρης του;


Μπορεί ο Johnny να ακούγεται πως ξέρει τη δουλειά του, ως πατέρα, αλλά δεν δίστασε να παραδεχτεί πως νιώθει φόβο για τη δημοτικότητα της Lily Rose. "Αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Είναι περίεργο να βλέπεις την κόρη σου να μετατρέπεται από το μωρό σου σε μία νεαρή γυναίκα. Αν δεν κοιτάς προσεκτικά θα χάσεις αυτήν τη στιγμή και η Lily Rose ήδη περνάει αυτό το στάδιο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω. Ο Κarl Lagerfled την έχει ήδη "αρπάξει" -που είναι περίεργο γιατί γνώρισε τη μαμά της σε αυτή ακριβώς την ηλικία- και είναι λίγο ανησυχητικό γιατί την βλέπω χωρίς μακιγιάζ και όλα αυτά και είναι τόσο όμορφο κορίτσι και όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα! Όσο κι αν μεγαλώσει, δεν θα πάψω ποτέ να ανησυχώ για εκείνη!" λέει με φανερό άγχος ο Johnny.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ