Follow us

Aποκλειστικές φωτό: VIPs στο Paris Fashion Week

Ποιους συναντήσαμε από κοντά στο show του οίκου Balenciaga; Κristen Stewart, Salma Hayek και άλλες ποζάρουν στο φακο της Miss Bloom!

salma hayek

Ποιους συναντήσαμε από κοντά στο show του οίκου Balenciaga
;

Aυτό το post φτάνει στην οθόνη σου κατευθείαν από το Παρίσι όπου βρίσκομαι σε ειδική Miss Bloom fashion αποστολή! Ποια είναι αυτή; 2 λέξεις: Fashion Week. Αλλά πριν περάσω στο ψητό (δηλαδή στα shows) τι θα έλεγες να δούμε τις chic front-rowers που παρακολούθησαν το show του οίκου Balenciaga;

Iδού λοιπόν οι αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Aποκλειστικές φωτό: VIPs στο Paris Fashion Week

1. Η Clemence -cuteness overload- Poesy ήταν αναμφισβήτητα η πιο γλυκιά παρουσία. Δεν γίνεται να μην το συμπαθήσεις αυτό το κορίτσι!

2. Η Kristen Stewart έδειξε από την πρώτη στιγμή την αντιπάθειά της προς τους φωτογράφους. Για τη Miss Bloom όμως έκανε μια εξαίρεση! Δέκατα του δευτερολέπτου μετά έκανε πίσω και άφησε τους ανθρώπους που τη συνόδευαν να αναλάβουν δράση.

3. Η Anna Dello Russo ήταν ιδιαιτέρως σοβαρή και μάλλον κάτι την απασχολούσε αφού όχι μόνο δεν πόζαρε με τον γνωστό ενθουσιώδη της τρόπο αλλά προσπαθούσε να αποφύγει τους φωτογράφους και τους θαυμαστές της. Εγώ ανησύχησα για κείνη. Η αλήθεια να λέγεται!

4. Nα και η πρώην editor-in-chief της Γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld. Πολύ κομψή, πολύ συμπαθής και πολύ προσιτή (αυτό δεν το περίμενα, η αλήθεια να λέγεται νο 2!)

5. Άλλη μια σπουδαία editor, η Franca Sozzani (της Ιταλικής Vogue) παρακολούθησε το show. Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πολύ όμορφη από κοντά. Οι φωτογραφίες την αδικούν.

6. Η Salma Hayek έφτασε μετά του συζύγου της με ιδιαιτέρως sexy σύνολο και cat-eye γυαλιά που της πήγαιναν πολύ! (και δεν παρέλειψε να στείλει φιλιά σε μια θαυμάστρια που φώναζε "Salma I love you"!)


Δες εδώ τη συλλογή του οίκου Balenciaga

Διάβασε επίσης

5+1 chic χειμερινά look που μπορείς να αντιγράψεις από τις σταρ!

Τι ρούχα φοράνε οι stars στο κρύο;



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ