Follow us

Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε

Στο δείπνο-fashion show Taste of Fashion 2 πήραμε μια πρώτη αλλά πολύ ισχυρή δόση από τα trends που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι πάνω και κάτω από τα catwalks. Από την Miss V

tamta_taste_the_fashion

Στο δείπνο-fashion show Taste of Fashion 2 πήραμε μια πρώτη αλλά πολύ ισχυρή δόση από τα trends που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι πάνω και κάτω από τα catwalks.

Σε ένα event μόδας δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από fashionable εμφανίσεις στο πνεύμα της εποχής και των catwalk trends, όταν μάλιστα το επιβάλλει και το dress code της πρόσκλησης. Οι τάσεις που επικράτησαν λοιπόν χτες βράδυ στο Hilton ήταν λίγο έως πολύ σαν να βγήκαν από editorial μόδας. Η παστέλ παλέτα, επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε ήδη σε ανοιξιάτικο mood, προτιμήθηκε ιδιαίτερα από τις celebs και A-list καλεσμένες, όπως η Μissbloomer Μαίρη Σινατσάκη με ροδακινί φόρεμα, κάνοντας υπέροχο κοντράστ με τις λίγο πιο χειμερινές αλλά tres chic παρουσίες όπως η Βίκυ Καγιά με deconstructed Martin Margiela φόρεμα και Christian Louboutin γόβες.

Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε
Η Βίκυ Καγιά με trench Martin Margiela και γόβες Christian Louboutin


Τα φουτουριστικά floral φορέματα της Mary Katrantzou, grand σουξέ της καλοκαιρινής μόδας, είχαν επίσης την τιμητική τους στην ατμοσφαιρική αίθουσα που διακόσμησε η Μυρτώ Πεζούλα. Ξεχωρίσαμε την στράπλες μίνι εκδοχή της Κατρίνας Δημητριάδη-Τσάνταλη (χορηγός των οίνων και του welcome drink) αλλά και το θηλυκό shealth dress της Μαριάννας Σμπώκου, μιας εκ των δύο διοργανωτών.

Διάβασε το ρεπορτάζ μας από το event και δες αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ


Η Ρεγγίνα Κουρή του Mad αλλά και η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη επίσης με μάξι ρομαντικά και Grecian chic φορέματα, έβαλαν επίσης το χεράκι τους μαζί με τις προαναφερθείσες για να νιώσουμε εμείς οι υπόλοιπες μαυροντυμένες και σε χειμερινό ακόμα mood (εντελώς προσωπικά μιλάω) ελαφρώς παράταιρες στυλιστικά.



Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 2
Ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη με φόρεμα BSB

Η Μαίρη-Μαίρη μας με peach μάξι φόρεμα με έναν ώμο, συνοδευόταν από τον εξίσου κομψό Μύρωνα Στρατή –“too good to be true ζευγάρι” είπε η διπλανή μου μόλις τους είδε να κάθονται στην ροτόντα δίπλα δίπλα.

Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 3
H Σίσσυ Φειδά με total look Salvatore Ferragamo

Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 4
Σίσσυ Φειδά με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο

Τα τροπικά εμπριμέ του Salvatore Ferragamo επέλεξαν για τη βραδιά τη Χαρά Καίσαρη, επίσης διοργανώτρια του Taste of Fashion 2, και η Σίσσυ Φειδά σε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της ever, με harem pants λογικής «το exotic συναντά το σαφάρι και την Ανατολίτικη κουλτούρα».


Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 5
H Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 6
Η Τάμτα με φόρεμα Δημήτρης Πέτρου

Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 7
Η Δούκισσα Νομικού με MiRo


Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 8
Τάμτα και Δούκισσα Νομικού.

Αέρινες και εαρινές, σαν νύμφες του παραμυθιού, ήταν η Τάμτα με λευκό μάξι φόρεμα του πολύ ταλαντούχου Dimitris Petrou, αλλά και η Δούκισσα Νομικού με Mi-Ro σε μια εμφάνιση που φωτογραφίζαμε και ξαναφωτογραφίζαμε για να μην ξεχάσουμε ποτέ.



Taste the Fashion: Τα επώνυμα looks και τα fashion trends που εντοπίσαμε - εικόνα 9
Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Χριστόφορος Πέσκιας, δύο από τους chefs που συμμετείχαν στο event με μοντέλα από το show Gucci.


Smartphones και iPhone ήταν ίσως το πιο βασικό αξεσουάρ της βραδιάς αφού twitter και facebook είχαν real time ενημέρωση για το event από τους καλεσμένους και τις celebrity bloggers. Έτσι κι αλλιώς fashion event χωρίς twitter updates δεν γίνεται πια...

Διάβασε το ρεπορτάζ μας από το event και δες αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ