Follow us

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη

Με αφορμή τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, θυμόμαστε τον νησιώτικο γάμο τους στη Δονούσα, το καλοκαίρι του 2012.

Παπουτσάκη - Πιλαφάς NDP

Ένα απλό λευκό μάξι φόρεμα επέλεξε για το γάμο της η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ ο γαμπρός Παναγιώτης Πιλαφάς φόρεσε απλώς ένα λευκό πουκάμισο και γκρι παντελόνι.

Ο γάμος τους έγινε στις 18:30 στο εκκλησάκι της Παναγίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα λόφο, 200 μέτρα περίπου μακριά από το χωριό Σταυρός. O έντονος αέρας δεν άφησε πολλά περιθώρια στο χτένισμα της Κατερίνας το οποίο επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος. Τα μαλλιά της ήταν φυσικά, ίσια και μόνο ένα λιτό headband τα κρατούσε από τον άνεμο.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη
Η Κατερίνα φαίνεται να ζει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή της, το πρόσωπο της λάμπει και το χαμόγελο της ακτινοβολεί την αγάπη που νιώθει.
Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη - εικόνα 2
Όπως διαβάζουμε στο yupiiii.gr το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 22.30, το ερωτευμένο ζευγάρι "συγκέντρωσε" τους αγαπημένους του φίλους οι οποίοι παραβρέθηκαν στο γάμο (όλοι είχαν ταξιδέψει στο νησί με πλοία της γραμμής, ακόμη και την τελευταία στιγμή, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων), σε τοπικό bar της Δονούσας. Μεταξύ άλλων, το "παρών" έδωσαν ο στενός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος και η συνάδελφός της 33χρονης ηθοποιού Ντορέττα Παπαδημητρίου. "Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δεν έκαναν bachelor party με την έννοια που το έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Χθες μαζευτήκαμε όλοι μαζί για ένα ποτό, ακούσαμε ωραία μουσική, αστειευτήκαμε, συζητήσαμε και ευχηθήκαμε στο ζευγάρι. Ουσιαστικά κάναμε ένα ήσυχο πάρτι με λίγους και καλούς φίλους, με πολύ casual ντύσιμο και καλοκαιρινή διάθεση. Χωρίς επιτήδευση, όπως άλλωστε ήταν και η επιθυμία του ζευγαριού", λέει στο Yupiii στενός φίλος της Κατερίνας Παπουτσάκη.
Διάβασε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ