Follow us

Blake Lively - Ryan Reynolds: Παντρεύτηκαν!

Κάτω από άκρα μυστικότητα. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

Blake Lively - Ryan Reynolds: Παντρεύτηκαν!


Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και παντρεύτηκαν την Κυριακή στο Charleston των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού PEOPLE η τελετή έγινε κάτω από μια λευκή τέντα σε μια φυτεία της περιοχής. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Florence and the Machine, Florence Welch, και πολύ καλή φίλη του ζευγαριού τραγούδησε για χάρη τους τρία τραγούδια ενώ μετά ακολούθησε πάρτι με DJ. Επίσης, το επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του People μιλάει και για την γαμήλια τούρτα που ήρθε έτοιμη από την Virginia.

Η μητέρα και η αδελφή της νεαρής ηθοποιού εθεάθησαν στην πόλη του Charleston και μάλιστα σε γνωστό εστιατόριο ενώ δειπνούσαν με την διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιό και κωμικό Bette Midler.

Κανένας από εκπροσώπους του ζευγαριού δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τίποτε.

Οι δυο τους είναι περίπου ένα χρόνο μαζί, κάνοντας πολλές κοινές εμφανίσεις και με τους παπαράτσι να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Ryan, μετά το διαζύγιό του το 2010 από την Scarlett Johansson με την οποία ήταν παντρεμένος για 2 χρόνια, ενώ για την Blake ο πρώτος..


Δες επίσης:

Blake Lively - Ryan Reynolds: Παιχνίδια με τους paparazzi στο αεροδρόμιο!
Blake Lively – Ryan Reynolds
Blake Lively: «Χρειάζομαι έναν ψηλό άντρα»



***Για περισσότερα ακολούθησε τη Miss Bloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ