Follow us

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα!

Eλένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Αλιάγας, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς και άλλοι. Η Miss Bloom μπαίνει στην χρονομηχανή και παρουσιάζει αξέχαστες χριστουγεννιάτικες στιγμές αγαπημένων σταρ! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα

Η Miss Bloom μπαίνει σε χρονομηχανή και σου παρουσιάζει τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες celebrities στιγμές!

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Έτσι και εμείς μαζέψαμε τις δικές μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες στιγμές των stars ανατρέχοντας μερικά χρόνια πίσω και κάνοντας ένα ξεσκόνισμα στο αρχείο των εξωφύλλων, των video και των φωτογραφιών.

Είσαι έτοιμη για το flashback;

10. Έλενα Παπαρίζου (2001)

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα του 2001 η Έλενα Παπαρίζου ήταν ακόμα μέλος των Antique και μια ανερχόμενη τραγουδίστρια. Το συγκρότημα ήταν καλεσμένο στην εορταστική εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και παρουσίασε το νέο τότε τραγούδι του «Καινούργια αγάπη». Λίγους μήνες νωρίτερα το ζευγάρι είχε συμμετάσχει στην Eurovision με το τραγούδι "Die for you" που έφερε της Ελλάδα στην 3η θέση της κατάταξης.

9. Σάκης Ρουβάς (2010)

Για τρεις συνεχόμενες Πρωτοχρονιές ο Σάκης Ρουβάς και το reality Χ Factor μας έλεγαν την πρώτη Καλή χρονιά. Την Πρωτοχρονιά του 2010 ο γνωστός τραγουδιστής συνόδευσε την αλλαγή του χρόνου με την δική του εμφάνιση στην σκηνή.

8. Ελένη Μενεγάκη (2007)

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 2 Περιοδικό Celebrity τεύχος Δεκεμβρίου 2007

Η Ελένη Μενεγάκη κοσμούσε το εορταστικό εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity τον Δεκέμβριο του 2007 ενώ ήταν έγκυος για τρίτη φορά. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πολύ τρυφερή φωτογράφηση παρέα με τους λιλιπούτειους φίλους της μιλώντας παράλληλα για τον ρόλο της μητέρας “Η μητρότητα με έχει αλλάξει. Όπως κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα. Άσχετα αν η δική μου περίπτωση λόγω καθημερινής παρουσίας στο γυαλί, εξελίσσεται σαν reality”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία που διατηρεί τόσα χρόνια αναλλοίωτη αποκαλύπτοντας το μυστικό της: "Σίγουρα δε με χαϊδεύουν, αυτό θα το θεωρούσα καταστροφικό. έχω φροντίσει να έχω πλάι μου συνεργάτες -οι οποίοι είναι οι ίδιοι εδώ και χρόνια- που να μην αισθάνονται υποχρεωμένοι να μου λένε διαρκώς τα καλύτερα ή να μου φέρονται λες και είμαι η βασίλισσα της κατάστασης (...) Πιστεύω πώς για να αντέξεις σε αυτή τη δουλειά πρέπει να είσαι σε θέση να ακούς όλες τις κριτικές, γιατί αλλιώς χάνεις την μπάλα. Καταλήγεις να πιστεύεις ότι εσύ είσαι και κανένας άλλος και αυτό δεν ισχύει για κανένα, όσο πετυχημένο βιογραφικό και αν έχει".

περισσότερα στη σελίδα ii

7. Ζέτα Μακρυπούλια (2006)

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 3

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπέροχη σειρά “Παρά Πέντε” που μας συντρόφευε για δυο χρόνια χαρίζοντάς μας άφθονες δόσεις γέλιου! Εξίσου αξέχαστος μας έχει μείνει και ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια ως Αμαλία με την αστεία και ιδιόρρυθμη προφορά. Τα Χριστούγεννα του 2006 ένα χορταστικό επεισόδιο της σειράς μας κράτησε καλή παρέα ενώ η πιο καστανή με ίσια μαλλιά αλλά πάντα όμορφη Ζέτα-Αμαλία μας διασκέδασε με τις αστείες περιγραφές της.

6. Ελεονώρα Μελέτη (2008)

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 4

Περιοδικό Madame Figaro, τεύχος Δεκεμβρίου 2007

Το 2007 ήταν ακόμα, για τελευταία χρονιά, η παρουσιάστρια του “Πρωινού Καφέ”. Μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 τον Αύγουστο του 2008 μεταφέρθηκε στο STAR και την «Πρωινή Μελέτη». Η Ελεονώρα Μελέτη (με μακρυά μαλλιά) φιλοξενήθηκε στις σελίδες και το εξώφυλλο του χριστουγεννιάτικου Madame Figaro και μίλησε για την μέχρι τότε εμπειρία της στον δύσκολο χώρο της παρουσίασης.

Αν ήταν ταινία η ζωή της στην πρωινή ζώνη και τον Καφέ ποια θα ήταν; “Θα ήταν θρίλερ, σίγουρα. Και θα ήταν ο Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Εγώ θα περπατούσα και οι λεύκες θα ήταν διάφορα άτομα. Κοίταξε, δεν έχω περάσει εύκολα. Δεν μου αρέσει καθόλου να ωραιοποιώ τις καταστάσεις και να αφήνω κόσμο να πιστεύει πως όλα στο χώρο είναι υπέροχα” απάντησε η παρουσιάστρια εκθέτοντας στην συνέχεια το παράπονό της: “Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μια εκπομπή που γινόταν τόσα χρόνια με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να καλείσαι να είσαι ο εαυτός σου και να γίνεις και αποδεκτός. Παλεύεις με ένα στερεότυπο, με μια συνήθεια. Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις πώς δεν είσαι ελέφαντας. Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Δεν έχω αντιμετωπιστεί ποτέ ως Ελεονώρα Μελέτη. Έχω αντιμετωπιστεί ως η αντικαταστάτρια, η απομίμηση, η επόμενη, η προηγούμενη, είναι λιγότερο ξανθιά, περισσότερο χαζή, λιγότερο έξυπνη, περισσότερο καστανή”.

5. Αλέξης Γεωργούλης (2004)

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 5 Περιοδικό Madame Figaro, τεύχος Ιανουαρίου 2004

Ο Αλέξης Γεωργούλης το 2004 ήταν 29 ετών και πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ της ΝΕΤ “Όνειρο ήταν” και στην κινηματογραφική ταινία “Οξυγόνο” των Ρέππα-Παπαθανασίου. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Madame Figaro και το τεύχος Ιανουαρίου του 2004 μίλησε για τις σχέσεις, το γάμο αλλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο ίδιος, τότε, αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί η κοπέλα που τον έκανε να νιώσει ότι ήθελε να παντρευτεί: “Εγώ ήθελα να τα κάνουμε όλα μαζί. Δεν έπαθα τον πανικό “αχ, τι θα κάνω, δεν έχω ζήσει πολλά στη ζωή μου, δεν μπορώ να δεσμευτώ. Εγώ κόλλησα. Ο χωρισμός αυτός με πόνεσε πολύ, πέρασα τρία χρόνια χάλια” εξομολογήθηκε ο ζεν πρεμιέ.

Στην ερώτηση για το αν τον πείραζαν τα κουτσομπολιά που τον αφορούσαν από τότε έδειχνε πολύ χαλαρός: “Δεν ξέρω πια τι γράφουν. Στην αρχή είπα “τι γίνεται ρε παιδιά;”. Έγραψαν ότι έπαιξε ξύλο, ότι έσπασα το πόδι μου, ότι παντρεύτηκα. Και λέω πότε τα έκανα όλα αυτά;” ενώ τέλος, όσον αφορά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και τι γράφονται γι' αυτές ανέφερε: “Δεν αναφέρονται στις δικές μου γιατί δεν τις ξέρουν. Οπότε...”.

4. Νίκος Αλιάγας

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 6 Περιοδικό Playboy, τεύχος Ιανουαρίου 2004

Το 2004 ο νεαρός τότε παρουσιαστής βρισκόταν ανάμεσα “Στους παίχτες” ή αλλιώς τους πιο διάσημους εκείνης της χρονιάς από το αντρικό περιοδικό Playboy και το τεύχος Ιανουαρίου. Χαρακτηριζόταν ως ένας πολυτάλαντος και έξυπνος γοητευτικός δημοσιογράφος που έχει καταφέρει πολλά.

Μέχρι τώρα έχει καταφέρει πολλά περισσότερα με την Γαλλία να τον έχει πάρει μακρυά μας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ξεχνάει την Ελλάδα και το Μεσολόγγι. Πρόσφατα μάλιστα έγινε και πατέρας αποκτώντας το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του Τίνα Γρηγορίου.

Πήγαινε στην σελίδα iii για την τελική τριάδα...

3. Μαρία Σολωμού, Λάκης Λαζόπουλος , Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης (2004)

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 7 Περιοδικό Madame Figaro, τεύχος Ιανουαρίου 2004

Το εορταστικό τεύχος Ιανουαρίου του Madame Figaro για την αρχή του 2004 σφραγίζεται με ένα super glamorous party με πρωταγωνιστές τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Σαρανταπέντε διάσημοι βρέθηκαν στη Μεγάλη Βρετάνια και κάτω από τους ήχους της lounge pop μουσικής και της ελαφριάς μέθης από την σαμπάνια διασκέδασαν ξέφρενα ενώ παράλληλα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Μαρία Σολωμού χόρευε αισθησιακά με τον Λάκη Λαζόπουλο, που χαρακτηριζόταν ως οι “προστάτης-άγιος των νέων ηθοποιών”, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του αργά αποκορυφώνοντας το πάρτι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται να το διασκεδάζει ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ακόμα παιδί! Τον Κρατερό Κατσούλη τον αναγνωρίζεις πίσω από την Μαρία Σολωμού;

2. Δέσποινα Βανδή

Celebrities Flashback: Θυμήσου... εκείνα τα Χριστούγεννα! - εικόνα 8 Περιοδικό Celebrity, τεύχος Ιανουαρίου 2008

Το 2008 η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε το CD “Δέκα χρόνια μαζί” σηματοδοτώντας την πολύχρονη συνεργασία της με τον Φοίβο και τις αμέτρητες επιτυχίες της.

Η ίδια ωστόσο, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Celebrity και το τεύχος Ιανουαρίου ισχυριζόταν ότι ήταν ένας απλός άνθρωπος: “Έχω καταλάβει ότι ίσως για κάποιους φαίνομαι λίγο απρόσιτη. Δεν έχω λανσαριστεί πολύ μέσα από την τηλεόραση, κυρίως με γνωρίζουν μέσα από συνεντεύξεις όπου απλώς διαβάζεις τα λεγόμενα του άλλου, δεν έχεις όμως την αίσθηση των εκφράσεων του, αν χαμογελάει ή αν τα λέει όλα σοβαρά. Ίσως δεν έχω δώσει και εγώ τα περιθώρια να γνωρίσουν σε βάθος την πιο ανθρώπινη πτυχή μου, την πιο καθημερινή Δέσποινα, αλλά από την άλλη, δεν θέλησα ποτέ να το κάνω για να διαφυλάξω την πιο προσωπική μου διάσταση” ενώ κατέληξε μιλώντας αιχμηρά: “Οι περισσότεροι με φαντάζονται με πέντε Φιλιπιννέζες, διατροφολόγους, παρατρεχάμενους και πολύ πιο σνομπ στο τρόπο ζωής μου. Αυτό όμως ουδεμία σχέση έχει με την δική μου πραγματικότητα”.

1. Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή (1996)

Από την λίστα αυτή δε θα μπορούσε, προφανώς, να λείπει το αναπάντεχο τότε γεγονός της πρότασης γάμου που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Τα λόγια είναι περιττά, ειδικά στο σημείο που ένα πλήθος μπαλονιών "πνίγει" κυριολεκτικά την παρουσιάστρια! Απόλαυσέ το:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ