Follow us

Kάννες 2013: Οι red carpet εμφανίσεις της τελετής λήξης

Ποιες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και τι επέλεξαν να φορέσουν; Από την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Φεστιβάλ Καννών 2013: Οι red carpet εμφανίσεις της τελετής λήξης

Ποιες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και τι επέλεξαν να φορέσουν;

Για δώδεκα ημέρες η πόλη των Καννών βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με αφορμή το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου -και όχι μόνο- βρέθηκαν στη γαλλική ριβιέρα και διάσημες κυρίες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Zulu» και λίγο αργότερα ακολούθησε η τελετή λήξης του φεστιβάλ.

Δες τις red carpet εμφανίσεις που ξεχώρισε η Miss Bloom και μάθε όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες:


[gallery ids="58750,58751,58752,58753,58754,58755,58756"]

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση κράτησε για το τέλος η γαλλίδα ηθοποιός Audrey Tautou, που επέλεξε να φορέσει μία κόκκινη τουαλέτα με ροζ, σατέν λεπτομέρειες.

Η Nicole Kidman φόρεσε μία λευκή τουαλέτα, με εντυπωσιακό ντεκολτέ, του οίκου Giorgio Armani. Κοσμήματα Harry Winston ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

H Zhang Ziyi επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Christian Dior, την οποία διακόσμησε με Christian Louboutin peep-toes και κοσμήματα του οίκου Chanel.

H Uma Thurman με δημιουργία που φέρει την υπογραφή του οίκου Versace. Η ασημί τουαλέτα της ηθοποιού -διακοσμημένη με ασημί κρύσταλλα Swarovski- συνδυάστηκε με κοσμήματα Chopard.

Τουαλέτα από την ανοιξιάτικη couture συλλογή του οίκου Christian Dior επέλεξε και η Laetitia Casta, την οποία (κακώς) συνδύασε με ένα χρυσό μπολερό από φτερά. Peep-toe γόβες με την υπογραφή του Christian Louboutin ολοκλήρωσαν το look της ηθοποιού.

Ένα total πετρόλ σύλονο επέλεξε η Berenice Bejo: φόρεμα και clutch του οίκου Elie Saab και suede γόβες Christian Louboutin. Ακόμα και για το μανικιούρ της επέλεξε το ίδιο πετρόλ χρώμα.

Η Sylvie Tellier με μακρυμάνικη τουαλέτα Andrew Gn, που ανήκει στη συλλογή Resort 2012. Την ίδια τουαλέτα είχε φορέσει η Lauren Dern στις Χρυσές Σφαίρες 2012.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ