Follow us

H Rachel McAdams στην πρεμιέρα του "A Most Wanted Man"

Εντυπωσιακή όσο ποτέ με πολύχρωμο Zuhair Murad φόρεμα

H Rachel McAdams στην πρεμιέρα του "A Most Wanted Man"

Εντυπωσιακή όσο ποτέ με πολύχρωμο Zuhair Murad φόρεμα.


Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του φθινοπώρου έκανε πρεμιέρα χτες στην Νέα Υόρκη. Το κατασκοπικό θρίλερ A Most Wanted Man, του οποίου τα γυρίσματα ο Philip Seymour Hoffman τελείωσε λίγο πριν πεθάνει, έχει ήδη λάβει καλές κριτικές όμως τις καλύτερες κριτικές της βραδιάς τις έλαβε η Rachel McAdams για την εξαιρετική της εμφάνιση.

H Rachel McAdams στην πρεμιέρα του "A Most Wanted Man"

Η Rachel μπορεί να μη μας έχει ποτέ απογοητεύσει στις red carpet εμφανίσεις της όμως η συγκεκριμένη εξέπληξε ευχάριστα τον κόσμο της μόδας αφού στάθηκε αρκετά μακριά από το κλασικό, πολύ θυληκό και ρομαντικό της στυλ. Ένα ασύμμετρο κοντό φόρεμα με full skirt και έναν ώμο, από τη φθινοπωρινή συλλογή του Zuhair Murad επέλεξε η ηθοποιός για την εμφάνισή της.

H Rachel McAdams στην πρεμιέρα του "A Most Wanted Man" - εικόνα 2

Το εντυπωσιακό γραφικό και πολύχρωμο μοτίβο του φορέματος της έδωσε έναν edgy αλλά και ονειρικό αέρα ενώ για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως ο Zuhair είναι δικαίως ένας από τους μεγαλύτερους designers για red carpet δημιουργίες.

H Rachel McAdams στην πρεμιέρα του "A Most Wanted Man" - εικόνα 3

Η Rachel συνδύασε το εντυπωσιακό της φόρεμα με ένα ζευγάρι γκρι Casadei γόβες, ένα χαμηλό σινιόν και δυναμικό smokey μακιγιάζ.

H Rachel McAdams στην πρεμιέρα του "A Most Wanted Man" - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ