Follow us

H εκρηκτική Megan Fox στο Comic-Con

Δες τι φόρεσε στο πάνελ για τη νέα της ταινία "Teenage Mutant Ninja Turtles"

H εκρηκτική Megan Fox στο Comic-Con

Δες τι φόρεσε στο πάνελ για τη νέα της ταινία "Teenage Mutant Ninja Turtles".


Αν αγαπάς έστω και λίγο τον κόσμο των κόμικ, αν ήσουν παιδί στα 90s, αν σου αρέσουν οι ταινίες εμπνευσμένες από σουπερήρωες, τότε στην επικεφαλίδα μας διάβασες δύο ειδήσεις. 1) Τα αγαπημένα μας "Χελωνονιντζάκια" γίνονται ταινία και 2) Πρωταγωνιστεί και η Megan Fox!

Να εκφέρουμε γνώμη περί του θέματος είναι πολύ νωρίς όμως μπορούμε αν μη τι άλλο, να σου παρουσιάσουμε και να σχολιάσουμε το look της στο πάνελ που διοργανώθηκε για χάρη της ταινίας στο πλαίσιο του φετινού Comic-Con στο San Diego.

H εκρηκτική Megan Fox στο Comic-Con

Με ένα σύνολο από την τελευταία συλλογή του ανερχόμενου σχεδιαστή David Koma εμφανίστηκε η σέξι ηθοποιός: Ένα πλεκτό halter neck τοπ και μια μίνι φούστα σε γραμμή Α. Οι λεπτομέρειες προσέθεσαν διακριτική λάμψη και ένα avant garde στοιχείο στο look που όμως έχασε πόντους από την επιλογή της Megan σε μαλλιά και make up.

H εκρηκτική Megan Fox στο Comic-Con - εικόνα 2


H εκρηκτική Megan Fox στο Comic-Con - εικόνα 3

Ένα τόσο σέξι αλλά και edgy look θα έδειχνε πολύ καλύτερο με μαλλιά πιασμένα ψηλά και ένα πιο διακριτικό μακιγιάζ, αν και οι φανς του κλασικού animation έμοιαζαν να μην νοιάζονται για την...ατυχή επιλογή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ