Follow us

Chiara Ferragni και Jaime King στην προβολή της ταινίας "Dior and I"

Το νέο ντοκιμαντέρ μόδας προβλήθηκε στο Μουσείο Τέχνης του Los Angeles με θεατές τους celebrities

Chiara Ferragni και Jamie King στην προβολή της ταινίας "Dior and I"

Το νέο ντοκιμαντέρ μόδας προβλήθηκε στο Μουσείο Τέχνης του Los Angeles με θεατές τους celebrities.

Ο κόσμος της μόδας έχει μία σχέση αγάπης με τον κινηματογράφο με νέες ταινίες που αφορούν εμβληματικούς οίκους μόδας να δημιουργούνται κάθε χρόνο. Το τελευταίο ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Dior, Raf Simmons στη δημιουργία της πρώτης του haute couture συλλογής. Δεν μας κάνει λοιπόν εντύπωση που η ειδική προβολή του στο Μουσείο Τέχνης του Los Angeles προσέλκυσε celebrities λάτρεις της μόδας αν και η παρουσία δύο από αυτών ξεχώρισε.

Chiara Ferragni και Jaime King στην προβολή της ταινίας "Dior and I"

Η εγκυμονούσα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Jaime King πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή μα ελαφρώς εκτός σεζόν εμφάνιση. Ένα mini μάλλινο φόρεμα και ένα ζιβάγκο με παγιέτες φόρεσε η όμορφη Jaime τα οποία συνδύασε με thigh high μπότες από PVC. Παρ'όλη την...εποχίακη σύγχυση, η μέλλουσα μαμά έδειχνε φρέσκια και λαμπερή όπως πάντα. (Δες εδώ την αποκαλυπτική εμφάνιση με διάφανο φόρεμα της Jaime King στο Los Angeles)

Chiara Ferragni και Jaime King στην προβολή της ταινίας "Dior and I" - εικόνα 2

Η Chiara Ferragni παραβρέθηκε επίσης στην προβολή κλέβοντας την προσοχή με το προσεγμένο της look. Ένα φόρεμα με ασύμμετρη φούστα και αφηρημένο τύπωμα επέλεξε η εντυπωσιακή ιταλίδα blogger κάνοντας μια σωστά μετρημένη για την εποχή εμφάνιση. Η Chiara πρόσθεσε τη δική της πινελιά στο outfit της συνδυάζοντας το φόρεμα με απαστράπτουσες φούξια γόβες.

Chiara Ferragni και Jaime King στην προβολή της ταινίας "Dior and I" - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ