Follow us

Οι celebrities εμφανίσεις από την 3η ημέρα του Φεστιβάλ Βενετίας

Διάσημα ζευγάρια, διάσημες κόρες διασήμων και ο Johnny Depp στο Φεστιβάλ Βενετίας

Οι celebrities εμφανίσεις από την 3η ημέρα του Φεστιβάλ Βενετίας
Διάσημα ζευγάρια, διάσημες κόρες διασήμων και ο Johnny Depp στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Το 72ο Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζει να φέρνει το Hollywood στην ρομαντική ιταλική πόλη με την πρεμιέρα της ταινίας Black Mass να αποτελεί το κυριότερο event της τρίτης ημέρας. Η ταινία, στην οποία προταγωνιστεί ο Johnny Depp, ακολουθεί γεγονότα από την πραγματική ζωή του κακοποιού Whitey Bulger. Μπορεί ο Johnny να σόκαρε τους θαυμαστές του, βάζοντας βάρος και...χάνοντας μαλλιά, προκειμένου να μεταμορφωθεί στον Whitey αλλά χτες το βράδυ έδειχνε κομψός και γοητευτικός όπως πάντα στο πλευρό της συζύγου του Amber Heard.

Εκτός από τον Depp, στην Βενετία βρέθηκε χτες και ο Keanu Reeves, που είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί δημοσίως, ο Joshua Jackson μαζί με την Diane Kruger, η Dakota Johnson αλλά και η Elizabeth Banks. Δες παρακάτω τις celebrity εμφανίσεις της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ.


[gallery ids="103223,103224,103225,103226,103227,103228,103229"]

O Johnny Depp στο photocall της ταινίας Black Mass με το ιδιαίτερο του στυλ και ρούχα...μερικά νούμερα μεγαλύτερα απ'ότι χρειαζόταν.

Η Dakota Johnson στο ίδιο photocall εμφανίστηκε με φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και λεπτομέρειες από διαφάνεια του οίκου Valentino

O Joshua Jackson και η Diane Kruger εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί. Η Diane επέλεξε υπέροχο ασύμμετρο φόρεμα BOSS.

H Amber Heard φόρεσε ένα υπέροχο Stella McCartney φόρεμα δίπλα στον Johnny Depp που ήταν ντυμένος με κοστούμι Dior Homme.

H Elizabeth Banks επέλεξε τουαλέτα με botanical μοτίβο δια χειρός Andrew Gn.

H Dakota Johnson επέλεξε ένα λιτό αλλά και πολύ όμορφο φόρεμα Prada.

Η πρώτη red carpet εμφάνιση του Keanu Reeves μετά από χρόνια "ντύθηκε" με ένα κλασικό και κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ