Follow us

Ποιες Ελληνίδες celebrities υιοθέτησαν ήδη τις τάσεις της άνοιξης;

Leather, χρώμα, floral και παστέλ αποχρώσεις στα looks των Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη και άλλων

Πώς υιοθέτησαν οι Ελληνίδες celebrities τις τάσεις της άνοιξης



Leather, χρώμα, floral και παστέλ αποχρώσεις στα looks των Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη και άλλων.

Πάρε ιδέες για τα outfits των πρώτων ημερών της άνοιξης:


[gallery ids="75486,75487,75488,75489,75490,75492,75493,75494,75495,75498,75499,75500"]

Την τάση του χρωματιστού παντελονιού, δίνοντας έτσι φως στην εμφάνισή της, ακολούθησε η Καλομοίρα. Το look ολοκληρώθηκε με basic κομμάτια, όπως ένα πουκάμισο και ένα γκρι σακάκι.

Galaxy prints και metallics είναι 2 από τα πολλά spring trends που θέλησε να εφαρμόσει σε μια κομψή αλλά πάντα ενημερωμένη εμφάνιση η Demy.

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν επέλεξε μόνο το κίτρινο παντελόνι, που όπως αναφέραμε είναι σούπερ τάση, αλλά και strappy πέδιλα. Ναι, αν δεν έχεις προμηθεύσου!

Η Μαρία Ηλιάκη προτρέπει τις θαυμάστριες της να επιλέγουν κομψά ρούχα για το γραφείο, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρουν στυλ. Μια σουέτ ολόσωμη ζιπ κιλότ ήταν γι' αυτήν η ιδανική επιλογή.

Η ολόσωμη φόρμα επανέρχεται και φέτος στις γκαρνταρόμπες μας. Άλλη μια που τις προτιμά, είναι η Κατερίνα Καινούργιου, συνδυάζοντάς την με παστέλ παπούτσια και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Η Βάσω Κολλιδά επέλεξε το μπλε χρώμα για την αέρινη παντελόνα της, δημιουργώντας ένα φρέσκο outfit. Τip: Η τσάντα σε μπορντό χρώμα έκλεψε την παράσταση.

Την τάση του floral ακολούθησε η Αθηνά Οικονομάκου, συνδυάζοντας παράλληλα τις παστέλ αποχρώσεις και το trend της ολόσωμης φόρμας, που αναφέραμε πιο πάνω.

Η Φαίη Σκορδά εξακολουθεί να είναι μέσα στη μόδα, διανύοντας έναν από τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Γι' αυτό δεν διστάζει να ακολουθήσει την τάση του leather φορέματος αλλά και του αγαπημένου και κομψού camel χρώματος.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στην εποχή η Σάσα Σταμάτη, βάζοντας το χρώμα και τα prints στην καθημερινή της ζωή. Εκτός από τα sneakers και το coloured παντελόνι, το εφαρμοστό bomber jacket της μας άρεσε πολύ.

Άλλη μια που επέλεξε το leather ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία για να το κάνει ακόμα πιο ανοιξιάτικο το συνδύασε με χρωματιστό πουκάμισο και nude γόβες, που έφεραν το look σε ισορροπία.

Η Τάμτα απογείωσε το λευκό χρώμα, χωρίς να υπερβάλλει καθόλου, συνδυάζοντάς το (με τι άλλο φυσικά;) με παστέλ αποχρώσεις και εντυπωσιακά παπούτσια!

Μια σούπερ κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζέτα Δουκά, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως να φορέσεις τα παστέλ χρώματα. Tip: Το basic λευκό πουκάμισο αποτελεί μια ιδανική επιλογή για up-to-dated outfits.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ