Follow us

Η Olivia Palermo και το Αthletic chic

Σου δείχνει πως να είσαι chic με το σπορ jacket

Olivia Paermo


Σου δείχνει πως να είσαι chic με το σπορ jacket


To athletic chic στη ladylike εκδοχή του απαιτεί ένα statement σπορ κομμάτι που θα δώσει χαρακτήρα σε ένα κατά τα άλλα θηλυκό σύνολο. Η τελευταία εμφάνιση της Olivia Palermo είναι το καλύτερο παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοούμε:

Η Olivia Palermo και το Αthletic chic

To jacket: Όσο δελεαστικό και αν είναι να μείνεις πιστή στο δερμάτινο jacket σου, ένα σπορ κομμάτι θα ανανεώσει πολύ το στυλ σου και θα δώσει άλλο αέρα στα καθημερινά σου σύνολα. Θα το φορέσεις τόσο με το τζιν σου όσο και με το πιο girly φόρεμά σου.

Η φούστα:
Μια μαύρη φούστα υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Πριν αποφασίσεις λοιπόν να επενδύσεις σε ακόμα ένα παρόμοιο σχέδιο σκέψου σοβαρά να αποκτήσεις αντ’ αυτού ένα statement δερμάτινο κομμάτι. Όπως βλέπεις μπορεί να φορεθεί από το πρωί και είναι ό,τι πιο κομψό.

To top: Για να κάνεις κάθε σύνολο πιο ενδιαφέρον αρκεί να αντικαταστήσεις το πολυφορεμένο μονόχρωμο t-shirt με ένα ημιδιάφανο ladylike πουκάμισο. Αυτό το μικρό στυλιστικό τρικ αρκεί για να κερδίζεις έξτρα πόντους σε κάθε εμφάνιση.

Τα παπούτσια:
Αντί για τις κλασικές μυτερές γοβες προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα ζευγαρι με ankle strap και μεσαίο τακούνι. Είναι εξίσου κομψά αλλά και πολύ πρακτικά για να τα φοράς από το πρωί.

Η τσάντα:
Ένα athletic chic σύνολο δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από μία ευρύχωρη, πρωινή τσάντα. Η συγεκριμένη μας αρέσει πολύ γιατί ξεφεύγει από το κλισέ της συνηθισμένης μαύρης designer bag.

Μiss Bloom’s Tip: Μη φοβηθείς να «παίξεις» με τα χρώματα. Ακολούθησε το παράδειγμα της Olivia και συνδύασε μαύρο, μπορντό, σκούρο πράσινο και γκρι για το τέλειο Φθινοπωρινό outfit!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ