Follow us

Thigh High Boots: Πώς τις φόρεσαν οι Ελληνίδες celebs;

Το αξεσουάρ του χειμώνα που έγινε το απόλυτο trend της σεζόν. Πώς να τις φορέσεις; Πάρε ιδέες από τις επώνυμες Ελληνίδες. Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Thigh High Boots: Πώς τις φόρεσαν οι Ελληνίδες celebs;


Το αξεσουάρ του χειμώνα που έγινε το απόλυτο trend της σεζόν. Πώς να τις φορέσεις; Πάρε ιδέες από τις επώνυμες Ελληνίδες.


Η Δούκισσα Νομικού, η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και άλλες φόρεσαν την πιο σέξι τάση του χειμώνα. Εσύ;


[gallery ids="68404,68405,68406,68407,68408,68409"]

Η Αμαρυλλίς επέλεξε τις σούπερ high μπότες, που άφηναν πολύ λίγο δέρμα να φανεί, παρά το κοντό μήκος της φούστας. Ιδανικά, τις συνδύασε με statement κομμάτια, όπως το λευκό t-shirt και ένα μαύρο σακάκι.

Την hot αυτή τάση του χειμώνα δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει και η Τάμτα, αποθέωοντας μάλιστα τις over the knee μπότες με ένα ξεχωριστό Look. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Sexy και απλή παράλληλα χαρακτηρίζεται η εμφάνιση της Ελευθερίας Παντελιδάκη που συνδύασε τις stylish μπότες με πράγματα που έχει κάθε ντουλάπα, όπως το δερμάτινο jacket, ένα navy μπλουζάκι, μαύρη φούστα και statement necklace.

Την πιο απλή αλλά και πιο κομψή επιλογή έκανε η Δούκισσα Νομικού, επενδύοντας στην μονοχρωμία και στην χρηστικότητα του little black dress. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εν λόγω μπότες αναβάθμισαν αμέσως το στυλ.

Το ίδιο σκεπτικό ακολούθησε και η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα Lynne, ενώ έδωσε την απαραίτητη λάμψη φορώντας ένα σακάκι με παγιέτες ZARA.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή της όχι μόνο με τις μπότες πάνω από το γόνατο, αλλά και το με το σακάκι που έριξε ανέμελα στους ώμους. Ένα έξυπνο και εύκολο τρικ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ