Follow us

Το city look της Michelle Williams

Tips για ένα άνετο και stylish look στην πόλη

Το city look της Michelle Williams

Tips για ένα άνετο και stylish look στην πόλη

Η Michelle Williams είναι γνωστή για τις μίνιμαλ και καθόλου εξεζητημένες στυλιστικές επιλογές της, τόσο στις καθημερινές όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της. Η Miss Bloom ξεχώρισε την πρόσφατη εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης και λάτρεψε το cool στυλ της για τα πρωινά στην πόλη.

Το city look της Michelle Williams

Για την πρωινή της βόλτα η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει χακί παρκά και δερμάτινο skinny παντελόνι και το συνδύασε με animal printed skater παπούτσια, και αξεσουάρ (τσάντα, κασκόλ και γυαλιά ηλίου). Συνδυάζοντας δύο δυνατές τάσεις της σεζόν -το δερμάτινο παντελόνι και τα skater παπούτσια- κατάφερε να δημιουργήσει ένα cool και stylish look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Miss Bloom's Tip: Τα skaters είναι από τα πιο hot παπούτσια της σεζόν για street style εμφανίσεις, με εκατοντάδες φανατικές θαυμάστριες μέχρι στιγμής. Επένδυσε σε ένα ίδιαίτερο print (όπως αυτό της Williams) και συνδύασέ το με basic κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου. Το δερμάτινο παντελόνι θα το φορέσεις φέτος από το πρωί έως το βράδυ, για να αυξήσεις το sexiness του συνόλου. Συνδύασέ το πρωί με ένα πλεκτό πουλόβερ και flat παπούτσια (biker bookts, skaters, ankle boots) και το βράδυ με ένα μακρύ μεταξωτό πουκάμισο και thigh-high μπότες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ