Follow us

Το tres chic outfit της Amanda Seyfried

Ένα chic look που αξίζει να αντιγράψεις τις ημέρες των γιορτών

Το super stylish city look της Amanda Seyfried

Ένα chic look που αξίζει να αντιγράψεις τις ημέρες των γιορτών

Στο Παρίσι βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Amanda Seyfried για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μας έκλεψε την καρδιά με το ladylike look της. Η πόλη του φωτός, άλλωστε, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις πιο tres chic street style εμφανίσεις κάτι που δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση για την διάσημη ηθοποιό.

Το tres chic outfit της Amanda Seyfried

Έτσι, η Amanda Seyfried επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με ελαφρύ βολάν στο κάτω μέρος και το συνδύασε με παλτό σε μπεζ απόχρωση και ankle strap παπούτσια. Μία τσάντα με ιδιαίτερο σχέδιο και oversized μαύρα γυαλιά ηλίου, ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Miss Bloom's Tip: Αυτό το outfit ταιριάζει άψογα στους δρόμους του Παρισιού, αλλά αποτελεί και το ιδανικό look για τις επίσημες προσκλήσεις τις ημέρες των γιορτών. Επέλεξε ένα ladylike φόρεμα που ταιριάζει στον σωματότυπό σου και αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία και συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες -σε περίπτωση που έχεις να αντιμετωπίσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Το παλτό σε λευκή ή εκρού απόχρωση δίνει στο look περισσότερο ενδιαφέρον και ταιριάζει απόλυτα με ανοιχτές επιδερμίδες, όπως αυτή της Seyfried.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ