Follow us

Πώς να φορέσεις σωστά την statement μπλούζα

Η Jessica Alba μας δείχνει τον πιο stylish τρόπο

Πώς να φορέσεις σωστά το statement φούτερ
Η Jessica Alba μας δείχνει τον πιο stylish τρόπο

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Jessica Alba έχει φιλοξενηθεί στη συγκεκριμένη στήλη και όχι άδικα, καθώς ξέρει να εντυπωσιάζει με τις stylish εμφανίσεις της και καταφέρνει (σχεδόν πάντα) να επιλέγει το σωστό outfit για κάθε περίσταση. Η πρόσφατη έξοδό της για φαγητό το επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά.

Πώς να φορέσεις σωστά την statement μπλούζα

Η 32χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει statement floral μπλούζα, συνδυασμένη με δερμάτινη φούστα με πιέτες, λευκό πουκάμισο και μαύρες μπότες ιππασίας. Τσάντα σε πετρόλ απόχρωση και ένα εντυπωσιακό κολιέ αποτέλεσαν τα αξεσουάρ της εμφάνισή της.

Miss Bloom's Tip: Ένα statement τοπ (μπλούζα, hoodie ή πουλόβερ) αποτελεί το κομμάτι-κλειδί μιας εμφάνισης και είναι αυτό που καθορίζει το ύφος του outfit. Ο συνδυασμός με δερμάτινη φούστα σαν αυτή της Alba (ένα από τα hot trends της σεζόν) δίνει στο σύνολο μία girly διάθεση, χωρίς να αφαιρεί πόντους κομψότητας και στυλ. Σε άλλη περίπτωση, μπορείς να συνδυάσεις το τοπ με basic κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου, αφήνοντάς το να είναι ο πρωταγωνιστής του look.



Miss Bloom Bazaar
See by Chloe
- 60%
Έως 3/1/2014

Πώς να φορέσεις σωστά την statement μπλούζα - εικόνα 2




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ