Follow us

Το απόλυτο ανοιξιάτικο girly look

Μαθήματα στυλ παραδίδει η Taylor Swift

Το απόλυτο ανοιξιάτικο girly look

Μαθήματα στυλ παραδίδει η Taylor Swift

Το άψογο προσωπικό της στυλ, που συνδυάζει girly ύφος με θηλυκά και σέξι στοιχεία, αποτελεί μία καλή πηγή έμπνευσης για ανοιξιάτικα outfits. Ο λόγος για την Taylor Swift που σε πρόσφατη εμφάνισή της κατάφερα για ακόμα μία φορά να μας κλέψει την "fashionista" καρδιά!

Το απόλυτο ανοιξιάτικο girly look

Για την πρωινή της βόλτα, η 24χρονη star επέλεξε να φορέσει ένα printed, girly φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, τσάντα σε nude απόχρωση και μαύρα ψηλοτάκουνα με κορδόνια.

Miss Bloom's Tip: Το φόρεμα είναι η πιο κατάλληλη λύση για να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ, ενώ παράλληλα κολακεύει με μαγικό τρόπο την γυναικεία σιλουέτα και πόσο ακόμα όταν μιλάμε για ένα girly φόρεμα! Επέλεξε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και τον σωματότυπό σου και συνδύασέ το με μπαλαρίνες, πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα για να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Η ζώνη στην μέση (όπως αυτή της Taylor Swift) τονίζει την μέση και δίνει σχήμα στην σιλουέτα. Κοριτσίστικα αξεσουάρ -όπως μία στέκα στα μαλλιά- θα προσθέσουν έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή σου!


Γίνε κι εσύ μέλος στο Miss Bloom Newsletter
Κάθε εβδομάδα τα νέα έρχονται στο mail σου (και exclusive προσφορές μόνο για τα μέλη μας!)


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ