Follow us

Το τζιν παντελόνι και πώς το φορούν οι ελληνίδες celebrities

Πώς μπορείς να το φορέσεις σε μια βραδινή σου εμφάνιση και πώς στην καθημερινότητά σου. Μαίρη Συνατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Πετρουλάκη και άλλες το συστήνουν! Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Το τζιν παντελόνι και πώς το φορούν οι ελληνίδες celebrities



Θεωρείται το πιο κλασικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Συνδυάζεται με τα πάντα ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Τι είναι; Το τζιν παντελόνι, φυσικά, που έχει γίνει ο αγαπημένος συνοδός των γυναικών σε κάθε περίσταση.


Οι celebrities βασίστηκαν στην κομψότητα αλλά και την άνεση που προσφέρει για την μεταβατική περίοδο της άνοιξης. Πώς το φόρεσαν και με τι το συνδύασαν; Δες τα όλα παρακάτω:


[gallery ids="77969,77970,77971,77972,77973,77974,78072,78073,78074,78075,78076"]

Ripped jeans + πουκαμίσα από την Μαίρη Συνατσάκη: Ο μόνος τρόπος να κάνεις το σκισμένο σου τζιν λίγο πιο «επίσημο», προκειμένου να το φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο. Η απουσία αξεσουάρ και το μαύρο χρώμα βοήθησαν ακόμα περισσότερο.

Τζιν παντελόνι + mixed prints από την Κατερίνα Στικούδη: Το τζιν παντελόνι, όπως και κάθε άλλο μονόχρωμο, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις χωρίς αυτός να φανεί υπερβολικός. Ακολούθα την τάση και συνδύασε τα αγαπημένα σου μοτίβα!

Boyfriend jeans + strapy sandals + σακάκι από την Μαρία Ηλιάκη: Ο πλέον αγαπημένος τρόπος για να μεταμορφώσεις εύκολα το τζιν σου. Ένα oversized σακάκι θεωρείται βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, ένα t shirt επίσης και φυσικά μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ!

Τζιν παντελόνι + sneakers + t shirt από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τέλος, ας μην ξεχνάμε την βασική ιδιότητα του τζιν, που είναι η άνεση και η χαλαρότητα. Με ένα απλό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι αθλητικά πας παντού!

Τζιν παντελόνι + χρώμα από την Ελένη Πετρουλάκη: Το ίδιο έπραξε και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία ωστόσο έδωσε στυλ στο look της με αρκετό χρώμα σε ρούχα και αξεσουάρ.

Τζιν παντελόνι + σακάκι + t shirt + γόβες από τη Μαντώ Γατεράτου: Κλασικός συνδυασμός του τζιν παντελονιού για τη βραδινή σου έξοδο. Για πιο ανοιξιάτικες πινελιές τόλμησε ένα ζευγάρι κίτρινες γόβες και μπλε απόχρωσης σακάκι.

Τζιν σαλοπέτα + all star από την Ελένη Φουρέιρα: Για τις χαλαρές πρωινές βόλτες. Τόλμησε τις σαλοπέτες με τιράντες και πρόσθεσε από μέσα ένα t-shirt με στάμπα και σε χαρούμενο χρώμα.

Τζιν flare παντελόνι + πλατφόρμες + boho τσάντα από την Κάτια Ζυγούλη: Μια uber cool εμφάνιση, που δίνει στυλ, χαλαρή διάθεση αλλά και... ύψος.

Flare τζιν παντελόνι + sneakers από την Υβόννη Μπόσνιακ: Μην διστάσεις να συνδυάσεις το παντελόνι-«καμπάνα» με τα αθλητικά σου παπούτσια, δίνοντας casual ύφος στο look.

Εφαρμοστό τζιν παντελόνι + sneakers από τη Μαριέττα Χρουσαλά: Από την άλλη, για σένα που θέλεις να αναδείξεις την καλλίγραμμη σιλουέτα σου υπάρχουν τα εφαρμοστά παντελόνια, τα οποία με ένα t shirt και ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneakers απογειώνουν το στυλ σου

Κάπρι τζιν παντελόνι + γόβες από τη Δέσποινα Βανδή: Το ελαφρώς πιο κοντό παντελόνιο επανέρχεται στη μόδα και συνδυάζεται άψογα με ένα ζευγάρι γόβες. Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ που θα κάνουν την διαφορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ