Follow us

Μάξι φόρεμα: Πώς το φορούν οι ελληνίδες celebs

Μαρία Ηλιάκη, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Καινούργιου και άλλες celebs επιλέγουν το απόλυτο item του καλοκαιριού. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Μάξι φόρεμα: Πώς το φορούν οι ελληνίδες celebs

Μαρία Ηλιάκη, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Καινούργιου και άλλες celebs επιλέγουν το απόλυτο item του καλοκαιριού.

Πώς επέλεξαν να το φορέσουν και με τι το συνδύασαν; Δες τα όλα παρακάτω:

Την glam εκδοχή του επέλεξε η Βίκυ Καγιά, επιλέγοντας το μαύρο χρώμα και τις χρυσές λεπτομέρειες, τονίζοντας παράλληλα την μέση της και το εφέ της κλεψύδρας.

Το λευκό δεν είναι μόνο για τους γάμους, αλλά και για εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως αυτή της Κατερίνας Στικούδη, που έδωσε αρχαιοελληνικό ύφος στο look με χρυσά αξεσουάρ.

Το girlie ύφος ακολούθησε για μια ακόμα φορά η Δούκισσα Νομικού, φορώντας ένα floral φόρεμα με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί.

Η πιο απλή επιλογή ίσως να είναι και η πιο κομψή. Αυτό αποδεικνύει η Έλενα Παπαβασιλείου, με ένα ριχτό μπλε φόρεμα. Η απλότητά της ξεχώρισε!

Χρώμα και σχέδια χαρακτήριζαν το φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου, για μια άκρως καλοκαιρινή και updated εμφάνιση.

Την αέρινη εκδοχή του μπλε φορέματος διάλεξε η Δέσποινα Βανδή για την βραδινή της εμφάνιση, ποντάροντας στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, το μπλε.

Μια απόλυτα σέξι επιλογή έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, φορώντας ένα δίχρωμο φόρεμα, που έδινε την ψευδαίσθηση της μέσης και δημιουργώντας ένα γυναικείο αποτέλεσμα.

Την τάση της δαντέλας φόρεσε η Demy, επενδύοντας στο glam boho ύφος, που ταιριάζει στο στυλ, την ηλικία και τον σωματότυπό της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, από την άλλη, κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από το ιδιαίτερο μπλε animal print σχέδιο του φορέματός της, κρατώντας ισορροπία με τα αξεσουάρ.

Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν δίστασε να φορέσει το μαύρο χρώμα και το καλοκαίρι, φέρνοντάς το ωστόσο πιο κοντά στην εποχή, με αποκαλυπτικές crochet λεπτομέρειες που το έκαναν να ξεχωρίσει.

Άλλη μια που διάλεξε το μαύρο χρώμα ήταν η Δέσποινα Καμπούρη. Τα φορέματα με τον ώμο αγαπήθηκαν αρκετά από όλες μας, ενώ το look ολοκληρώθηκε ορθά με σανδάλια, για summerish ύφος!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε -και υποστήριξε απόλυτα- την strapless version του μάξι φορέματος. Ωστόσο, αυτό που έδωσε το απαραίτητο χρώμα στο look ήταν το κόκκινο κραγιόν, που μαγνήτισσε τα βλέμματα.

Ιδιαίτερα τολμηρό το print της Έλλης Κοκκίνου, το οποίο όμως η ίδι ακαι το καλογυμνασμένο της κορμί υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο.

Σέξι αλλά και τροπική θα χαρακτηρίζαμε την εμφάνιση της Χρυσάνθης Ντάφλα, με ένα φόρεμα που συνδύαζε τα έντονα χρώματα αλλά και το σέξι στοιχείο, μέσα από ένα αποκαλυπτικό μπούστο.

Τα μάξι φορέματα είναι μια από τις αδυναμίες της Ελένης Μενεγάκη, που τα προτιμάει συχνά για την εκπομπή της και όχι μόνο. Εδώ, για το απόλυτο city look ολοκλήρωσε με tote τσάντα και σανδάλια.

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει ότι ο καλύτερος τρόπος να συνοδέψεις ένα μάξι φόρεμα είναι ένα ζευγάρι nude πλατφόμες, που θα σου δώσουν έξτρα πόντους ύψους και μια ψιλόλιγνη σιλουέτα.

Η Μαρία Ηλιάκη επένδυσε στο έντονο αποτέλεσμα του κόκκινου χρώματος, επιλέγοντάς το για ένα μάξι φόρεμα με βολάν. Μαύρες πλατφόρμες και statement necklace ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ