Follow us

Μάξι φούστα: Πως φορέθηκε το trend του καλοκαιριού από τις ελληνίδες celebs

10+1 ιδέες για stylish εμφανίσεις από τη Mαίρη Συνατσάκη, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δούκισσα Νομικού και άλλες επώνυμες

Μάξι φούστα: Πώς φορέθηκε το trend του καλοκαιριού από τις ελληνίδες celebs



10+1 ιδέες για stylish εμφανίσεις από τη Μαίρη Συνατσάκη, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δούκισσα Νομικού και άλλες.

Η μάξι φούστα ανήκει και φέτος στα hot καλοκαιρινά trends. Eυέλικτη και θηλυκή, ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους ενώ υπηρετεί όλα τα στυλ:
Το πιο σοφιστικέ: Με πουκάμισο
Το πιο σέξι: Με μπούστο
Το πιο trendy: Με crop top
Το πιο cool: Με t shirt με στάμπα

Πάρε ιδέες παρακάτω από τις ελληνίδες celebs:



[gallery ids="83752,83753,83754,83755,83757,83758,83759,83760,83761,83762,83763"]

Η Μαρί Κυριακού επένδυσε στα έντονα prints της φούστας της, συνδυάζοντάς το με τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, όπως το λευκό πουκάμισο και ένα χρωματιστό clutch.

Για μια σούπερ σέξι εμφάνιση συνόδευσε την ψηλόμεση μάξι φούστα σου με ένα crop top, που θα αναδείξει αφενός το καλογυμνασμένο σου κορμί και το μαύρισμά σου. Όπως ακριβώς έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Άλλο ένα παράδειγμα αποτελεί η Μαίρη Συνατσάκη. Μην διστάσεις να φορέσεις πιο σκούρα χρώματα και το καλοκαίρι, συνδυάζοντάς τα με εντυπωσιακά χτενίσματα και πολλά αξεσουάρ με χρώμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου εφάρμοσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» το trend που θέλει το ολόσωμο μαγιό να εντάσσεται στα βασικά items του καλοκαιριού, συνδυασμένο με τη μάξι φούστα.

Ένας ακόμα εναλλακτικός συνοδός της μάξι φούστας είναι το μπούστο, το οποίο θα δώσει στο look σου μια sexy αλλά και pin up νότα. Κάτι παρόμοιο εφάρμοσε η Μαρία Ηλιάκη.

Παράλληλα με τον συνδυασμό του crop top και της μάξι φούστας, η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε την διαφορά μέσα από ένα έντονο color block συνδυάζοντας το μαύρο με το κοραλί και το έντονο μπλε.

Ήρεμες αλλά και παράλληλα εκκεντρικές οι επιλογές της Μπέτυς Μαγγίρα, που κινήθηκε σε nude τόνους, δίνοντας ωστόσο έμφαση στο headband της αλλά και το σέξι εφέ του ενός ώμου!

Αν δε θέλεις να αποκαλύψεις τους κοιλιακούς σου, μπορείς να συνδυάσεις με την boho φούστα σου ένα strapless κορσέ, που θα δώσει έξτρα πόντους στυλ αλλά και σεξαπίλ στην εμφάνισή σου. Κάτι ήξερε η εγκυμονούσα Βάσω Κολλιδά.

Η Μαντώ Γαστεράτου σου δείχνει πως μπορείς να δώσεις αμέσως καλοκαιρινό αέρα σε μια nude φούστα. Πολύ χρώμα, flora prints και σέξι μπούστο είναι όλα όσα πρέπει να έχεις.

Για τις πιο ροκ και εναλλακτικές, η μάξι φούστα συναντάει το δέρμα και παρότι είναι καλοκαίρι, η Τόνια Σωτηροπούλου την έκανε να ξεχωρίσει μέσα από τον κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό και την απουσία των αξεσουάρ.

Την σέξι μπόχο εκδοχή αντιποροσωπεύει η Σόφι Πασχάλη, συνοδεύοντας την λευκή φούστα της με χρυσό crop top και χρυσά αξεσουάρ, για τις απαραίτητες glam δόσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ