Follow us

Miss Bloom Best Of: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις ελλήνων celebs που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη, Βίκυ Καγιά και άλλοι έλληνες celebs παίρνουν τα βραβεία της εβδομάδας. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Miss Bloom Best Of: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις ελλήνων celebs που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη, Βίκυ Καγιά και άλλοι έλληνες celebs παίρνουν τα βραβεία της εβδομάδας.

Ποιες λεπτομέρειες και έπώνυμες εμφανίσεις ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε; Σε ποιον απονέμεται το Βραβείο της Εβδομάδας;


[gallery ids="83191,83192,83193,83194,83195,83196,83197,83198,83199,83200"]

Καλύτερο Χτένισμα: Λάουρα Νάργιες. Με ένα καλοκαιρινό και άκρως stylish hair styling εμφανίστηκε σε βραδινή της εμφάνιση η όμορφη παρουσιάστρια συνοδεύοντας με άριστο τρόπο το ασπρόμαυρο και κομψό outfit της.

Καλύτερη Σέξι Εμφάνιση με shorts: Έλενα Παπαβασιλείου για μια ακόμα φορά, καθώς οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αυτό το καλοκαιρινό κομμάτι της ταιριάζει πολύ και η ίδια το αναδεικνύει πάντα με τον πιο stylish τρόπο.

Καλύτερη Εντυπωσιακή Εμφάνιση: Μαρία Μπεκατώρου. Μια άκρως καλοκαιρινή και cool εμφάνιση πραγματοποίησε η γλυκιά παρουσιάστρια αποθεώνοντας τα prints και τα έντονα χρώματα.

Καλύτερη Social Media Φωτογραφία: Ελένη Φουρέιρα. Με αυτή τη φωτογραφία κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά η επιτυχημένη τραγουδίστρια και το πανέμορφο σκυλάκι της.

Καλύτερη Σέξι Μάμα: Φαίη Σκορδά, γιατί; φαντάζεσαι και κάποια άλλη; Με καυτό σορτσάκι και λευκό πουκάμισο εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Καλύτερο Total White look: Κατερίνα Καινούργιου. Απίστευτα κομψές αλλά και σέξι οι επιλογές της παρουσιάστριας του «Καλοκαίρι Παντού», φορώντας φούστα Mi-Ro και μαγιό Melissa Odabash.

Καλύτερο Look Παραλίας: Δούκισσα Νομικού. Με μαύρο κροσέ φόρεμα, σανδάλια και ένα καπέλο εμφανίστηκε στην Μύκονο στο όμορφο μοντέλο, δίνοντας παράλληλα μαθήματα στυλ. Μάθε εδώ λεπτομέρειες.

Καλύτερο Καλοκαιρινό Look: Μαρία Ηλιάκη. Έναν απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό για τις βραδινές μας εξόδους πρότεινε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από το mariailiaki.gr, φορώντας μάξι φούστα και εντυπωσιακό μπούστο.

Καλύτερη Girlie εμφάνιση: Κατερίνα Στικούδη. Μια διαφορετική όψη της έδειξε πρόσφατα η ανερχόμενη τραγουδίστρια επενδύοντας στο ροζ χρώμα και σε nude αξεσουάρ για μια γλυκιά εμφάνιση.

Το βραβείο της εβδομάδας απονέμεται στην Βίκυ Καγιά, όχι μόνο για τις εξαιρετικές ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και για την super εμφάνισή της στο catwalk του Jean Paul Gaultier κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ