Follow us

Οι 15 καλύτερες εμφανίσεις του καλοκαιριού

Μαρία Ηλιάκη, Βίκυ Καγιά, Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Μελέτη και άλλες επώνυμες Ελληνίδες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους αυτό το καλοκαίρι

Οι 15 καλύτερες εμφανίσεις του καλοκαιριού


Μαρία Ηλιάκη, Βίκυ Καγιά, Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Μελέτη και άλλες επώνυμες Ελληνίδες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους αυτό το καλοκαίρι


[gallery ids="85001,85002,85003,85004,85005,85006,85007,85008,85009,85010,85011,85013,85014,85015,85016"]

Η Εβελίνα Παπαντωνίου συνδύασε με άριστο τρόπο όλα τα καλοκαιρινά χρώματα για να παρευρεθή στην παρουσίαση της φθινοπωρινής collection των Μi-Ro. Floral φόρεμα και φλούο γόβες ήταν οι κυρίαρχες τάσεις που επέλεξε και εντυπωσίασε.

Το μαύρο αποδεικνύεται ότι είναι το αγαπημένο χρώμα της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία για την βραδινή της έξοδο επένδυσε σε αυτό τονίζοντας παράλληλα τον σέξι και κομψό χαρακτήρα της.

Η Κατερίνα Στικούδη από την άλλη ξεχώρισε μέσα από την αντίθεση που τόλμησε, συνδυάζοντας το λευκό χρώμα του φορέματός της και τη μαυρισμένη της επιδερμίδα. Plus: Τα αξεσουάρ ολοκλήρωσαν την glam εμφάνισή της σε παραλιακό μαγαζί.

Την τάση του floral διάλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το αποχαιρετηστήριο πάρτυ του «Μες την Καλή Χαρά», δίνοντας με τις χρυσές λεπτομέρειες που πρόσθεσε έναν επίσημο αέρα στο look.

Η Έλενα Παπαβασιλείου έδειξε μέσα από την απλότητα πως μπορείς να ξεχωρίσεις. Έτσι, για το kick off party των Mad Awards, η ίδια διάλεξε ένα μπλε μάξι αέρινο φόρεμα, ότι έπρεπε για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Τα έντονα χρώματα πάνω σε ένα μάξι φόρεμα και ένα εντυπωσιακό τυρμπάν ήταν οι επιλογές της Ελεονώρας Μελέτη για τον καλοκαιρινό γάμο σε νησί της Δέσποινας Καμπούρη.

Την τάση του κροσέ ακολούθησε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου φορώντας για την βραδιά της απονομής των Βραβείων MAD μια off white δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, που τόνιζε παράλληλα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Για την ίδια βραδιά, η Μαρία Ηλιάκη υποστήριξε το πάντα προσεγμένο στυλ της επιλέγοντας ένα φόρεμα με prints σε γραμμή Α του οίκου Louis Vuitton και εντυπωσιακά παπούτσια, για μια ενημερωμένη εμφάνιση.

Η Σίσσυ Φειδά υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο την τάση του grecian δίνοντας έμφαση στα χρυσά αξεσουάρ και την χαλαρότητα ενός ανεπιτήδευτου χτενίσματος.

Η Δέσποινα Βανδή συνόδευσε την κροσέ λευκή φούστα της, δημιουργία των Mi-Ro, με ένα μαύρο μπούστο για μια σέξι βραδινή εμφάνιση.

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της πραγματοποίησε η Δούκισσα Νομικού την βραδιά των Βραβείων Mad, φορώντας δημιουργία Dolce&Gabbana και κρατώντας το υπόλοιπο look ήσυχο για ισορροπία.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα διάλεξε για την μουσική βραδιά ένα λευκό midi φόρεμα που τόνιζε την καλογυμνασμένη σιλούετα της αλλά και την σταρένια επιδερμίδα της.

Την εντύπωση ενός σωματότυπου κλεψύδρα έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη με την έξυπνη επιλογή φορέματος που έκανε για το kick off party των Mad.

Τη χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση αλλά και το trend της δαντέλας ήταν τα στοιχεία που έκαναν την εμφάνιση της Demy να ξεχωρίσει από το πάρτυ του Ant1 στο Island.

Η Βίκυ Καγιά, που βρέθηκε στο πάρτι του περιοδικού Hello, μετέτρεψε το μπλε φόρεμά Orsalia Pathenis σε ένα εντυπωσιακό βραδινό κομμάτι συνοδεύοντάς το με μια εντυπωσιακή ζώνη, χρυσά αξεσουάρ και αυστηρό χτένισμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ