Follow us

To retro κοριτσίστικο look της Jessica Chastain

Η όμορφη κοκκινομάλλα παραδίδει μαθήματα ρετρό αθωότητας

H Jessica Chastain σου δείχνει πώς να ντυθείς με ρετρό στυλ

Η όμορφη κοκκινομάλλα παραδίδει μαθήματα ρετρό αθωότητας


Η πάντα κομψή Jessica Chastain απέδειξε πως το ρετρό στυλ μπορεί να γίνει απόλυτα σύγχρονο. Η κομψότητα της 50s σιλουέτας είναι αδιαμφισβήτητη και κολακεύει κάθε σωματότυπο ενώ το old Hollywood glamour που ούτως ή άλλως αποπνέει η Jessica βρίσκει εδώ το ιδανικό του ταίρι.

To retro κοριτσίστικο look της Jessica Chastain

Σε μια πρωινή της έξοδο στο πλευρό του φίλου της Gian Luca, η Chastain εμφανίστηκε με μίνι μεσάτο φόρεμα με περίπλοκο damask μοτίβο σε σκούρα πράσινη απόχρωση αποκαλύπτοντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα της νέας σεζόν. Το σύνολό της συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι διάτρητες μπαλαρίνες και ένα πραγματικά ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά με σχήμα βγαλμένο από τη δεκαετία του 1970.

To retro κοριτσίστικο look της Jessica Chastain  - εικόνα 2

Η Jessica κράτησε το υπόλοιπο look της πολύ απλό με τα μαλλιά της φυσικά, ριγμένα στους ώμους και φαινομενικά μηδέν μακιγιάζ. Η λεπτομέρεια που ξεχώρισε, δε, ήταν το πουκάμισο του Gian Luca σε παρόμοιο τόνο με το φόρεμα της Chastain.

To retro κοριτσίστικο look της Jessica Chastain  - εικόνα 3

Miss Bloom Tip: Συνδύασε ένα θηλυκό φόρεμα με ρετρό γυαλιά και φλατ παπούτσια για ένα ανεπιτήδευτο κοριτσίστικο look στις πρωινές σου εμφανίσεις.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ