Follow us

Best of: Οι καλύτερες εμφανίσεις με μαγιό των ελληνίδων celebs

Τα καλύτερα μπικίνι για το Καλοκαίρι 2014 μέσα από τις πιο cool πόζες. Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Ηλιάκη, Demy, Δούκισσα Νομικού και άλλες επώνυμες ελληνίδες με μαγιό! Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Best of Μαγιό: Οι καλύτερες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebs

Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Ηλιάκη, Demy, Δούκισσα Νομικού και άλλες επώνυμες ελληνίδες ποζάρουν με μαγιό και διατηρούν για λίγο ακόμα την καλοκαιρινή διάθεση ενώ η Miss Bloom διαλέγει τα καλύτερα μπικίνι!


[gallery ids="85201,85202,85203,85204,85205,85206,85207,85208,85209,85210,85211,85212,85213,85214"]

Καλύτερο ρετρό μπικίνι: Demy. Την vintage καλοκαιρινή διάθεση ακολούθησε η νεαρή τραγουδίστρια μην μπορώντας, ωστόσο, να αντισταθεί στα έντονα χρώματα και τα floral μοτίβα.

Καλύτερη πόζα στα κύματα: Ελένη Φουρέιρα. Στην Κρήτη πέρασε μέρος των διακοπών της η Ελένη Φουρέιρα, η οποία, όπως δείχνει το υπέροχο χαμόγελο της, μάλλον πέρασε υπέροχες στιγμές.

Καλύτερο animal print μπικίνι: Δέσποινα Καμπούρη. Μια wild και παράλληλα κομψή επιλογή έκανε η παρουσιάστρια για την εμφάνισή της στην παραλία, συνδυάζοντας το έντονο print με ένα απλό μαύρο σλιπάκι.

Καλύτερο beach kiss: Κατερίνα Καινούργιου. Την αγάπη της στους διαδικτυακούς της φίλους έδειξε με ένα φιλί η παρουσιάστρια του Alpha, φορώντας ένα σέξι ολόσωμο μαγιό που τόνιζε το έντονο μαύρισμά της επιδερμίδας της.

Καλύτερη τρυφερή φωτογραφία με μαγιό: Βάσω Κολλιδά. Στιγμιότυπα από τις χαλαρές της διακοπές εν αναμονή του πρώτου της παιδιού μοιράζεται η Βάσω Κολλιδά, ποζάροντας με μαγιό, λίγο πριν γίνει μανούλα!

Καλύτερο girlie μπικίνι: Λάουρα Νάργες. Μια κοριτσίστικη καλοκαιρινή επιλογή έκανε η γερμανικής καταγωγής παρουσιάστρια, που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της ενώ κολακεύει παράλληλα την εξαιρετική σιλουέτα της.

Καλύτερο ολόσωμο μαγιό by the pool: Μαρία Ηλιάκη. Τα tropic σχέδια διάλεξε η Μαρία Ηλιάκη για μια χαλαρή βουτιά στην πισίνα, ακολουθώντας παράλληλα τις τάσεις της μόδας και ολοκληρώνοντας με ένα κιμονό και mirror glasses.

Καλύτερο mix & match: Αθηνά Οικονομάκου. Αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το υπέροχο σώμα της γνωστής ηθοποιού, εστίαση στον σωστό συνδυασμό μπικίνι, με το σλιπάκι, φυσικά, να ξεχωρίζει.

Καλύτερη sexy back: Φαίη Σκορδά. Αν καταφέρεις (και πάλι!) να μην σκέφτεσαι το υπέροχο σώμα της Φαίης ύστερα από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, εστίασε στο ξεχωριστό δέσιμο του μαγιό της που μας έκανε εντύπωση.

Καλύτερο και πιο ξεχωριστό τοπ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ένα τοπ με κρόσια ήταν μια εναλλακτική επιλογή που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μας κέντρισε την προσοχή.

Καλύτερο κορμί με μαγιό: Κατερίνα Στικούδη. Και επειδή δεν έχουμε να πούμε τίποτα για αυτό το κορμί, θα μιλήσουμε για το κομψό μπικίνι σε μαύρο χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες, που μας άρεσε πολύ.

Καλύτερο μαγιό της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί είναι μια κατηγορία από μόνο του! Το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα της όμορφης παρουσιάστρια και το μαγιό της δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο!

Και το βραβείο του καλοκαιριού πηγαίνει στην Δούκισσα Νομικού, που δεν κατάφερε να αντισταθεί στην τάση των ολόσωμων δείχνοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη αγάπη στο μπλε χρώμα.

Και τα floral μοτίβα. Καλή συνέχεια καλοκαιριού!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ