Follow us

Αυτό ίσως είναι το νυφικό της Angelina Jolie

Με τις ελάχιστες λεπτομέρειες που ξέρουμε ήδη και το...γούστο μας μαντεύουμε ποιο νυφικό φόρεσε η Angelina

Angelina Jolie: Παρέλαβε ανθρωπιστικό βραβείο για το έργο της

Με τις ελάχιστες λεπτομέρειες που ξέρουμε ήδη και το...γούστο μας μαντεύουμε ποιο νυφικό φόρεσε η Angelina


Ενώπιον 22 μονάχα καλεσμένων από το στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, στην ιδιωτική τους βίλα, Chateau Miraval στη Νότια Γαλλία επισημοποίησε το περασμένο Σάββατο τη σχέση του το πιο λαμπερό ζευγάρι της showbiz. Και παρ'όλο που φωτογραφίες δεν θα δούμε σύντομα, μερικές ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν ήδη διαρρεύσει.

Παρ'όλο που όλες οι γυναίκες της υφηλίου προσπέρασαν σχετικά γρήγορα τις διάφορες λεπτομέρειες για να φτάσουν στο σημείο που μιλάει για το νυφικό της Jolie, αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε: το φόρεμα μοιάζει με παραδοσιακό νυφικό και είναι από μετάξι και vintage δαντέλα κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως ίσως να ανήκε στην προσωπική συλλογή της μητέρας της.

Εμείς, πάντως, μην αντέχοντας την αναμονή, σαρώσαμε τις πιο πρόσφατες συλλογές των μεγαλύτερων οίκων και σου παρουσιάζουμε 4...πιθανές εκδοχές του νυφικού της κυρίας Pitt.

Αυτό ίσως είναι το νυφικό της Angelina Jolie

Λιτό και συνάμα εντυπωσιακό, αυτό το φόρεμα από την τελευταία συλλογή του Oscar De La Renta μοιάζει ταιριαστή επιλογή

Αυτό ίσως είναι το νυφικό της Angelina Jolie - εικόνα 2

Όσο πρέπει αποκαλυπτικό και απόλυτα πολυτελές, με το βαρύ κέντημα και την δαντέλα, αυτό το Elie Saab δεν ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή του νυφικού της Angelina αλλά θα θέλαμε πολύ να το δούμε πάνω της

Αυτό ίσως είναι το νυφικό της Angelina Jolie - εικόνα 3

Το εντυπωσιακό Alexis Mabille συνδυάζει avant garde και παραδοσιακά στοιχεία, ακριβώς ο,τι φανταζόμαστε πως θα έψαχνε στο νυφικό της η Angelina δηλαδή

Αυτό ίσως είναι το νυφικό της Angelina Jolie - εικόνα 4

Τέλος, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε εμείς το νυφικό της, θα την ντύναμε με αυτό το συγκλονιστικό Jenny Packham από την χειμερινή Couture συλλογή του οίκου. Είναι ιδιαίτερο αλλά με παραδοσιακά στοιχεία, λαμπερό και όσο πρέπει σέξι και, ας μην ξεχνάμε, δημιουργία μίας από τις αγαπημένες σχεδιάστριες της ίδιας της Angelina.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ