Follow us

LFW: H εμφάνιση της Alexa Chung στο show Topshop

H αγαπημένη fashionista out and about στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

alexa

H αγαπημένη fashionista out and about στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.


Μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψές εμφανίσεις, με το girly στοιχείο να κυριαρχεί και πάντα ακολουθώντας τα νέα trends με μοναδικό και αυθεντικό τρόπο. H Alexa Chung δε θα μπορούσε να μην περάσει από το μικροσκόπιιό μας γιατί ως γνωστόν τα καλά καλό είναι να μαθαίνονται.

LFW: H εμφάνιση της Alexa Chung στο show Topshop

Για την εμφάνισή της στο Topshop show διάλεξε μια animal print μίνι φούστα που αναδείκνυε τέλεια τα καλλίγραμμα πόδια της την οποία συνδύασε με μακρυμάνικο απλό τοπ σε pale κίτρινη απόχρωση (να σημειωθεί εδώ οτι το κίτρινο το βλέπουμε συνεχώς σε όλο και περισσότερες εμφανίσεις και collections σε διάφορες αποχρώσεις του).

Το σύνολο ολοκλήρωσε με φλατ μυτερές μπαλαρίνες, των οποίων η Αlexa είναι μεγάλη fan, σε μεταλιζέ απόχρωση με μαύρη μπαρέτα μπροστά. Στο ύφασμα του παπουτσιού διακρίνεται αχνά ένα print, το outfit δηλαδή κινείται σε λογική mix and match.
Το τελευταίο αξεσουάρ είναι ένα Chanel τετράγωνο μπαουλάκι σε σκούρο nude pink χρώμα, αποδεικνύοντας οτι τα patterns και τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά ακόμα και σε μεγάλες δόσεις.

Well done dear Alexa.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ