Follow us

Οι δυο stylish εμφανίσεις της Μαίρης Συνατσάκη στη ΔΕΘ

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οι 2 stylish εμφανίσεις της Μαίρης Συνατσάκη στη ΔΕΘ

Δυο ακόμα stylish εμφανίσεις πρόσθεσε στην λίστα της η Μαίρη Συνατσάκη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που έχει ενταχθεί πλέον στο δυναμικό της εκπομπής «Πρωινό», επέλεξε να συνδυάσει τα κλασσικά μιας γκαρνταρόμπας με τα τελευταία trends, δημιουργώντας επιτυχημένα, updated και κομψά φθινοπωρινά looks.

Οι δυο stylish εμφανίσεις της Μαίρης Συνατσάκη στη ΔΕΘ
H πρώτη της cool αλλά και θηλυκή εμφάνιση περιλάμβανε μια full skirt (αναζήτησε μια στην ντουλάπα της μαμάς σου), την οποία συνόδεψε με το trend της προηγούμενης αλλά και της τωρινής σεζόν, το τζιν πουκάμισο. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα πέδιλα, μια αγορά-επένδυση για πολλά ακόμα χρόνια.
Tip: Αυτό που έδωσε στον συνδυασμό έναν νεανικό και φρέσκο αέρο ήταν το δέσιμο του πουκαμίσου, που τόνισε την μέση της παρουσιάστριας, για ένα σέξι αποτέλεσμα.


Οι δυο stylish εμφανίσεις της Μαίρης Συνατσάκη στη ΔΕΘ - εικόνα 2
Πιο boho η δεύτερη εμφάνισή της, η οποία περιλάμβανε ένα printed μάξι φόρεμα, σε σκούρες αποχρώσεις, σύμφωνα με τις φθινοπωρινές τάσεις. Ένα διακριτικό κόσμημα και παλφόρμες πλαισίωσαν ιδανικά το φόρεμα.
Tip: Το κόκκινο κραγιόν ήταν η πινελιά που έκανε την διαφορά, δίνοντας παράλληλα στο look μια rock πινελιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ