Follow us

H Victoria Beckham με total black look

Ή αλλιώς: Να πώς θα φορέσεις το μεγάλο καπέλο και το φθινόπωρο

H Victoria Beckham με total black look

Ή αλλιώς: Να πώς θα φορέσεις το μεγάλο καπέλο και το φθινόπωρο


Με ελάχιστα εικοσιτετράωρα να απομένουν μέχρι τα εγκαίνεια της πρώτης της μπουτίκ, στην Dover Str στο Λονδίνο, η Victoria Beckham θυμίζει πολυάσχολη...μέλισσα φροντίζοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια στον οίκο, στη μπουτίκ αλλά και στο σπίτι. Προκειμένου λοιπόν να αφοσιωθεί στο κουραστικό της πρόγραμμα, το κορίτσι είπε να κρυφτεί για λίγες ημέρες από τις κάμερες κυκλοφορώντας incognito στους δρόμους της πόλης όμως αυτό που κατάφερε είναι να μα δώσει ένα ακόμα μάθημα για chic φθινοπωρινό στυλ.

H Victoria Beckham με total black look

Όχι, δεν είναι πολύ νωρίς για να συνδυάσεις όλο το μαύρο περιεχόμενο της ντουλάπας σου σε ένα look. Η Victoria συνδύασε το σκούρο τζιν της με ένα άνετο top, μαύρα booties και το τέλειο perfecto jacket. Τη διαφορά όμως έκανε η fedora από μαλακή τσόχα που έπεφτε απαλά καλύπτοντας το μισό της πρόσωπο και δίνοντάς της έξτρα πόντους...μυστηρίου!

Miss Bloom Tip: Ένα stylish καπέλο θα αναβαθμίσει κάθε casual look σου ενώ παράλληλα μπορεί να σε προστατεύσει από τον μεσημεριανό και τον απογευματινό ήλιο του φθινοπώρου.

H Victoria Beckham με total black look  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ