Follow us

Night out outfits: Tι φορούν οι επώνυμες Ελληνίδες στις βραδινές εξόδους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Demy, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελεονώρα Μελέτη και άλλεςδημιουργούν τα πιο stylish looks και μας δίνουν ιδέες.

Night out outfits: Τι να φορέσεις στις βραδινές εξόδους - Οι celebrities σου δίνουν ιδέες
Αναρωτιέσαι τι να φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο αυτή τη περίοδο, που δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη; Οχτώ επώνυμες ελληνίδες σου δίνουν ιδέες μέσα από τις δικές τους εμφανίσεις.

Ασπρόμαυρο. φορέματα, βασικά κομμάτια και πολύ χρώμα είναι οι βάσεις, πάνω στις οποίες μπορείς να βασιστείς για να δημιουργήσεις κομψά outfits. Ένα ακόμα μυστικό συνιστά ο συνδυασμός καλοκαιρινών με φθινοπωρινών items, που σε βγάζουν από την στυλιστική αμηχανία της εποχής.

Δες παρακάτω:


[gallery ids="86649,86650,86651,86652,86653,86654,86655,86656"]

Ένα color block σύνολο θεωρείται η ιδανική επιλογή για τη μεταβατική αυτή περίοδο. Η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε να συνδυάσει το λευκό παντελόνι, με μπλε jacket και κίτρινα παπούτσια.

Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, ένα μάξι μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, ενώ θα αναδείξει την σέξι πλευρά του εαυτού σου. Μια επιλογή που προτιμάει συχνά η Κατερίνα Καινούργιου.

Για μια κομψή και κλασική εμφάνιση στο θέατρο, επένδυε στην σταθερή αξία του ασπρόμαυρου, επιλέγοντας ένα άνετο outfit, σαν αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός, αλλά και το μαύρισμά σου, μην διστάσεις να πραγματοποιήσεις μια λαμπερή εμφάνιση επενδύοντας στο λευκό χρώμα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα κομμάτι Lynne by Katerina Kainourgiou.

Αν η έξοδός σου πρόκειται να είναι σε χαλαρά μπαράκια του κέντρου, τότε το μαύρο χρώμα και οι πιο rock επιλογές θα σε «σώσουν». Η Τάμτα έδωσε έμφαση στα παπούτσια αλλά και στο κόσμημα, που κέντρισαν την προσοχή.

Δώσε πιο casual χαρακτήρα στην εμφάνισή σου συνοδεύοντας το μαύρο φόρεμά σου με ένα χρωματιστό τσαντάκι και πλεξίδες στα μαλλιά, όπως έκανε η Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα τις χειμερινές αγορές σου, συνδύασε τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, όπως το blazer και το μαύρο παντελόνι, με ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες. Η Demy σου δείχνει τον τρόπο μέσα από total look by Toi&Moi.

Αν πάλι δεν θέλεις να αποχωριστείς ακόμα την καλοκαιρινή διάθεση, μην διστάσεις να φορέσεις έντονα χρώματα και αέρινα κομμάτια που θα δώσουν cool και boho τόνο στην εμφάνισή σου. Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε το κίτρινο, εσύ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ