Follow us

Μαρία Ηλιάκη: 6 ιδέες για φθινοπωρινούς συνδυασμούς

Πάρε ιδέες από το στυλ της Μαρίας Ηλιάκη και το πώς η όμορφη παρουσιάστρια εφάρμοσε τις τάσεις του φθινοπώρου. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Μαρία Ηλιάκη: Πώς φόρεσε η ίδια τα φθινοπωρινά trends

Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει μέσα από το site της mariailiaki.gr τα ιδανικά φθινοπωρινά outfits, δίνοντάς σου ιδέες για τις καλύτερες εμφανίσεις.


[gallery ids="87045,87046,87047,87048,87049,87050"]

Πώς να φορέσεις το μάξι φόρεμα: Μια σέξι εμφάνιση επιφύλασσε για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη δίνοντας έμφαση στο μπούστο και τη μέση και συνδυάζοντας το μάξι φόρεμα με μποτάκια. Δες λεπτομέρειες εδώ.

Πώς να φορέσεις τις over knee μπότες: Το αγαπημένο ζευγάρι παπουτσιών επανέρχεται στην μόδα και πλαισιώνει με τον καλύτερο τρόπο girlie επιλογές, όπως φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις, αέρινο χαρακτήρα και όγκο.

Πώς να φορέσεις το floral φόρεμα: Αν ανήκεις στην κατηγορία του boho, τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποχωριστείς τα prints. Τα μετατρέπεις σε φθινοπωρινά με ένα ζευγάρι μπότες και τα ανάλογα αξεσουάρ.

Πώς να φορέσεις την καμπαρντίνα: Επένδυσε στο απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που είναι ικανό να μεταμορφώσει μια εμφάνιση. Μια τσάντα σε έντονη απόχρωση και ένα flared τζιν (που θα δώσει ύψος) συνιστούν τους ιδανικούς συνδυασμούς.

Πώς να φορέσεις το ροζ: Το απόλυτο girlie χρώμα παίρνει άλλη χειμερινή διάσταση συνδυασμένο με μαύρο χρώμα. Μια δερμάτινη φούστα, ένα λευκό σακάκι ή ένα γκρι παλτό αφαιρούν την κοριτσίστικη χροιά του και το μεταμορφώνουν στο πιο ευκολοφόρετο χρώμα.

Πώς να φορέσεις το σακάκι: Τέρμα η αυστηρή τους ταμπέλα, καθώς τα σακάκια σε συνοδεύουν παντού και συνδυάζονται με γόβες αλλά και sneakers. Για την πρωινή σου βόλτα μην φόρεσέ το με ένα σορτς και μποτάκια, για ένα ιδανικό comfy look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ