Follow us

Τα σέξι φορέματα του φθινοπώρου και πώς τα συνδύασαν οι Ελληνίδες

Ελεονώρα Μελέτη, Σίσσυ Φειδά, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού και άλλες που πραγματοποίησαν τις πιο σέξι εμφανίσεις. Τι ιδέες μπορείς να αντλήσεις;

Τα σέξι φορέματα του φθινοπώρου και πώς τα συνδύασαν οι Ελληνίδες celebs


Ελεονώρα Μελέτη, Σίσσυ Φειδά, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικούκαι άλλες που πραγματοποίησαν τις πιο σέξι εμφανίσεις. Τι ιδέες μπορείςνα αντλήσεις;

[gallery ids="87758,87759,87762,87763,87766,87767,87768,87769,87770,87771,87772,87773"]

Δούκισσα Νομικού: Το μαύρο μάξι φόρεμα εξαολουθεί να θεωρείται το ιδανικό κομμάτι για μια βραιδνή έξοδο, που συνδυάζει την θηλυκότητας και το σεξαπίλ.

Σίσσυ Φειδά: Ένα απλό φόρεμα έχει την δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε ένα εξαιρετικό απόκτημα, όταν προσθέσεις μια ζώνη στη μέση, που θα τονίσει το σημείο αυτό και θα δώσει σέξι διάθεση.

Κατερίνα Καινούργιου: Οι παστέλ αποχρώσεις γίνονται η καλύτερη και πιο girlie επιλογή για το φθινόπωρο, όταν συνδυάζονται με μαύρο χρώμα και τα σωστά αξεσουάρ.

Ελεονώρα Μελέτη: Το animal print κρατάει για τα καλά τα σκήπτρα του σέξι μοτίβου, πόσο μάλλον όταν αφορά ένα μάζι φόρεμα.

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Το μπορντό, γι' αυτό το φθινόπωρο, είναι το νέο μαύρο. Δώσε έξτρα πόντους σέξι χαρακτήρα με ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο συνδυασμός του μαύρου και της δαντέλας απογειώνει οποιοδήποτε εμφάνιση, ενώ ένα τέτοιο φόρεμα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Δέτα Δούκα: Το midi φόρεμα, παρά το γεγονός ότι καλύπτει πολύ δέρμα, δεν παύει να θεωρείται ένα από τα πιο σέξι κομμάτια, που αναδεικνύει τις καλλίγραμμες σιλουέτες. Παράλληλα, ο συνδυασμός με το animal print εντείνει το σέξι αποτέλεσμα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο ορισμός ενός σέξι φορέματος έχει μια ακόμα version, αυτή του φορέματος με την ακάλυπτη πλάτη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα εγγυώνται μια συγκλοντιστική εμφάνιση. Τη δημιουργία αυτή υπογράφουν οι Mi-Ro.

Μαρία Ηλιάκη: Ένα μάξι φόρεμα σου δίνει την δυνατότητα να τονίσεις άλλα δυνατά μέρη του σώματός σου, όπως το μπούστο, το οποίο, μην ξεχάσεις να «στολίσεις» με πολλά αξεσουάρ.

Μαρία Κορινθίου: Ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει. Με ένα σακάκι, μεταμορφώνεται σε ιδανικό office look, ενώ χωρίς αυτό, είναι το ιδανικό κομμάτι για μια βραδινή έξοδο.

Μαίρη Συνατσάκη: Αν το φόρεμα χαρακτηρίζεται από μια σχετικά απλότητα, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το σεξαπίλ του. Φρόντισε να το τονίσεις με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια.

Μαρία Μπακοδήμου: Το animal print ξεχωρίζει, χωρίς να προσθέσεις περαιτέρω αξεσουάρ ή χρώμα. Φρόντισε όμως να μην ξεχάσεις το έντονο κραγιόν σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ